Friday, January 21, 2011

Koleksi Tips - Tips Yang Aku Dah Buat Setakat Ni.

salam kasih sayang sesama umat,


Hari nie, just nak kumpulkan balik segala list tips - tips yang aku buat dalam belog aku ni. Bukan aper, just nak share dengan korang gak dan mungkin ade kawan - kawan pembaca belog simple yang terlepas pandang or terlepas baca yang dulu - dulu punya tips....

Untuk pengetahuan korang, ade sesetengah tips yang aku paparkan kat sini memang aku ceduk dan garapkan mengikut bahasa aku pulak...kalu korang tak beberape nak paham, korang gitau aku...aku akan cuba berubah untuk kebaikkan bersama ek...inyaAllah...

Okehlah korang semua....meh lah aku listkan balik segala tips yang aku pernah paparkan kat belog simple - simple aku nie ek. harap korang terhibur...klik mana nak baca...




  1. Tip Buat Assigment - Jom Buat Sama - Sama 
  2. Tip Menjadi Pemalas Tegar... 
  3. Tip Mengurangkan Energy Badan
  4. Tips Berguna - Penawar Sakit Jantung 
  5. How to Get USD 1,000,000,0000,000 
  6. Tip Pemilihan Jam Tangan 
  7. Tip Untuk Mencapai Kecemerlangan Syarikat  
  8. Tip Kenapa Kene Minum Air. 
  9. Tip Seronok Berkerja - Sesi 1 
  10. Tip Seronok Berkerja - Sesi 2
  11. Tip Seronok Berkerja - Sesi 3
  12. Moroccan Rose - Rose Du Maroc 
  13. Korang Patut Tengok HARGA Belog Korang Kat Sini 
  14. Tip Berwajah Cantik Dan Lawa 
  15. Jangan Jadi Buta Kerana Contact Lens 
  16. Jawatan Kosong Sepanjang Masa 
  17. Pembelian Panik Minyak Masak, Kelapa Parut, Santan - Itu Mungkin Strategik Perniagaan 
  18. Tip Bercinta Berpanjangan 
  19. Tip Meredakan Kemarahan Orang Lain. Ayat Penyejuk Jiwa Raga. 
  20. Berterima Kasihlah Kamu Sebelum Kamu Diterima Kasih Kan 
  21. Kenali Pekara Yang Perempuan Benci 
  22. Mari Menimbang Berat Dan Letak Tangan Ke Dada 
  23. Kenali Pekara Yang Menjengkelkan Wanita 
  24. Kenali Hati Lelaki Dan Cara Memikat Hati
  25. Tips Bagaimana Nak Menyayangi Seseorang
  26. Tutorial Melipat Baju
  27. Ketahuilah Cinta Itu Romantik
  28. Ketahuilah Perkataan Sengal Itu
  29. Kalau Suka.....Jangan Tunggu
  30. Tip Melembutkan Dan Menenangkan Hati Sanubari.
  31. 24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu
  32. Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh
  33. No Condom - NO PLAY PLAY
  34. Semua Untuk Kamu, My Lovely Follower
  35. Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman
  36. Tips Menghadapi Jerawat
  37. Tip Memupuk Minda Kelas Pertama
  38. Apekah Pasangan Itu Gula - Gula???
  39. Bila Bercinta...Dan Disalahtafsirkan..huhuhu
  40. Tips 10 Petanda Dia Jodoh Kita
  41. Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah????
  42. Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan
  43. Ketahuilah Apa Punca Anak Derhaka
  44. Si Anu yang Baru
  45. Rumah Tangga Berkecai Nak Salahkan Saper??
  46. Pemutihan Dokumentasi Di Atas Meja
  47. Tips Menghadapi Sakit Perut | Seksa Sakit Perut
  48. Tips Jiwang - Jiwang | 70 Ayat Jiwang - Jiwang Karat
  49. Tip Menghadapi Denggi | Denggi Pembunuh
  50. Ayat Jiwang Lagi | Jiwang Karat
  51. Rahsia Mendapat Pasangan | Forum Bersama Dato' Dr.  Mohd Fadilah & Dr. Mashitah Ibrahim
  52. Tips Menguruskan Pipi Tembam | Pipi Comel | Pipi Montel
  53. Dosa - Dosa | Yang Boleh Menyekat Rezeki
  54. Tips Ketenangan | Bersama Suami Isteri
  55. Tips Kecantikan | Memputihkan Wajah
  56. Tips Seronok Berkerja Sesi 4
  57. Tip Penjagaan Anak Kecil: Jangan Dipukul Anak Kecil Yang Sedang Menangis
  58. Tips Menjadi Pekerja Yang Effektif Dan Effisen | Mental Ideaness
  59. Tips Mengelak Nyanyuk | YB. Dato' Ustaz Ismail Kamus
  60. Tips Menaikkan Semangat Anak - Anak Luar Nikah | Info Dari TV Al - Hijrah
  61. Format | Tips Untuk Mengomen | Pelajar Praktikal.
  62. Akan Datang.....dan aku terus akan hapdet...

Kalau dah baca semua...terima kasih ek...sebab baca belog nie..

So far...camner dengan list tips yang aku bagi...korang ade idea lagik...meh kongsi dengan aku pulak tips korang dengan aku....emm,kalu ade perancangan len waktu akan aku tambahkan lagi list - list tips aku nie ek....so stay tune..kalu berminat untuk tahu tips - tips aku yang baru....terjahlah selalu ek....kunjungan korang ke sini memang aku hargai sampai bila - bila...ade masa tinggalkan jejak di merata - rata ek...heheh...okeh..aku nak buat kerja balik....wooolllaaaahhh...:)

bubuy bebeh....:) 

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

10 comments:

eja kamel said...

tips yg bagus n fun to read. keep it up. nti bg lg tips2 lain okeyh.

Yutaka Mushimura said...

eja: ohh....yer ker..still masih banyak mencari tips -tips lain..if able...sy usha awk punyer tips ek...kui3x..mane tau bleh share pulak...

pasal tips baru..inyaAllah..ade rezeki..sy share disini...stay tune eja.kui3x

hitsaguya toshirou said...

banyaknya. bro, letak la kat side bar, senang orang nak klik.

Yutaka Mushimura said...

toshirou: eh...kejap seimura kejap toshirou...mana 1 owner sebenar nie....aigoooo

emm..pasal request ko tuh....nnati nampak semak dan samun lah....ape2 pon thanks ek bagi pendapat...akan dipikirkan kemudian lepas dah buang widget...hehhehe..thank lots...my fellow pren.

misz molecule said...

wahh..banyaknye..




sori baru komen,.,...




ak bru on9 la..





entri pun schedule je..










bdw, ak dah deacti8 fb tu..

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: yer ker..aigoo..abes..ko bagi la FB baru ko kat aku nanti...okeh bebeh.

:)

phreak-id said...

Hoho, otai tips neh.


Terbaru > Email Gembira 2 - Dinner dengan Metrowealth > Email Gembira 1 - Astro PVR > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

Yutaka Mushimura said...

preak: otai kebender....siot jaaah

Anonymous said...

Why visitors still make use of to read news papers when in this technological
globe all is presented on net?

Anonymous said...

I got this website from my pal who informed me regarding this site and now this
time I am browsing this site and reading very informative
content at this place.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...