Friday, February 11, 2011

Kalau Suka.....Jangan Tunggu

Salam sayang,



comel x???

Chotto matte mina san,

hari ini,nak cite pasal kes suka - suka....seronok ker suka - suka???emmmm....masing - masing nilai naa..korang dah besar panjang...

tapi pada aku,
 kalau nak kan seseorang..korang kene wat cam belog gak...korang paham x maksud aku???

em..meh aku terangkan.....senang jer. Mula - mula...kalu korang suka sesebuah belog, korang sure follow kan....sesuai dengan perkataan dekat kotak LIKE aku kat bawah...

Kalau suka, boleh Like. Dan kalau minat, boleh terus merisik.....Akhirnya kalau CINTA...teruslah menikah...senang kan...hidup xyah nak bagi serabut....yang bagi serabut sebenarnya apa.....mungkin duit menjadi penghalang....woollaaa...tak menahan kan reason aku....korang aper lak alasan yang nampak best???

Ingat, kalau suka, boleh Like, Kalau minat boleh terus merisik, Kalau CINTA terus nikah....

okeh..bubuy....aku masih kraf single lagik.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

Nasriq said...

ha...tunggu aoa lagi wahai blogger wanita-wanita solo single dan avaliable sekalian... mr jepun kita mengofferkan diri tu...single mingle kacak bergaya lagi tu...

Yutaka Mushimura said...

nasriq: hahha..ko baru perasaan ker aku nih kraf single..

aku sedang mengiklankan diri menjadi model kaki...hahah...sapa nak amek aku jadik model???hado???

LiErOSe~QiEmi said...

dah tu kalau yang kite suke tu tak suke kat kita acane?? sila menjawabi

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga: emm..gimana boleh tahu orang tuh xsuka kita if kita x gitau hasrat dihati??

manusia xboleh membaca isi hati orang lain..betul x???

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...