Thursday, February 10, 2011

Ketahuilah Perkataan Sengal Itu

Salam sayang,

Chotto matte mina san,

Hari nih nak berkisah pulak pasal satu perkataan yang selalu korang sebutkan...selalu meniti di bibir setaip muda mudi...kini....jom rolling..ape yang aku search kat goggle..


klik untuk kegemokkan

dan hasilnya adalah....

klik untuk kegemokkan

p.s : baru aku tahu apa maksud perkataan tuh...aigooo....so, natijahnya..jangan sesekali sebut perkataan keramat nih pada seseorang yang korang suka...kalau korang hamburkan secara lawak pun, aku rase pasangan korang pasti terasa...dan boleh membawa mauuuuttttt...kesannya lebih parah.

okeh..see u ols...esok naaa...aku nak bergolek di kamar...nak join???haishhh...giler aper aku nak ajak korang...doh..nak terbang ke langit...

kringggggg.......bunyi loceng

ooooohaaaaaggghhhhh.....ehhh...dah pagi...time to work...nak mandi..

bubui

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

mahfudzah said...

sengall?haha..selalu sgt kot sebut

Yutaka Mushimura said...

mahfuzah: yer ker....jom kurang - kurangkan ek...:P

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...