Wednesday, February 9, 2011

Ketahuilah Cinta Itu Romantik

Bunga Tulip 
Ada orang cakap, kalau ade mamat kasi bunga nih, maknyenyer cinta diorang memang tak berbelah bagi.

Salam sayang,

Chotto matte mina san,

Hari nih aku nak share pasal kejadian yang buat aku jadi sayu giler bebeh....emmm..senang citer..aku jadi sayu bila terlihat babak berikut:

Babak Pertama - sekitar jam 6.10 petang.

Take one two tree....action..kamen

Kelihatan 2 sosok tubuh wanita dan lelaki yang sedang menjamu selera....di sekitar restoren ibu kota raya...ibu cinta dunia....hahah...dan seterusnya mereka mula menjamah makanan dengan menyebut nama Allah yang Esa...perh..romantika betul arrr...pastuh..adegan menyuap - nyuap nasik..di mulut pasangan masing - masing.....

p.s : pasangan ini mempunyai isteri yang solehah dan pandai menutup aurat di khalayak ramai...aku terkasima...dan berbangga pasal ada saudara seislamku yang dapat nikmat makan bersama isteri yang solehah...

tammat adegan pertama....director..da selesai babak pertama...seterusnya...

tengg...trengg..teng teng...

..

..

Babak Kedua - sekitar 7.00 petang, hari yang sama tempat yang berbeza

screen ok...light ok ka..weh...cameraman...ready...

take one..two tree...action kamen...

Kelihatan 2 sosok tubuh berlainan jantina...sedang mengeluarkan barang - barang beserta buah oren...menuju ke arah tokong merah yang digantung dicelah dinding kedai....entah ar sapa apek dan mak amoi yang giler romantika...sedang bersama - sama melakukan aktibiti dan menghabeskan masa tua mereka...memang romantika....then, pastu, bakar colok sama - sama.....hheheh....memang heavenlah cinta diorang kan...

p.s :  pasangan ini mempunyai isteri yang baik budi pekerti dan pandai menghiburkan pasangan di khalayak ramai...aku terkasima...dan berbangga pasal ada saudara se Malaysia ku yang dapat nikmat membakar colok  bersama isteri yang baik budi pekertinya, penuh kasih sayangnya.....


p.s lagik : emm...apa pendapat korang, ingin kekal tahap cinta sesama pasangan....ape lagi...sila ambil hp di sebelah kanan or kiri anda dan mulakan menaip sms berikut :

taip ON SAYANG pada 33800..hahha...ade x nombor nih...:P..
jangan marah na...nnati kene jual..
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

16 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

tu orang yang taip entry ni.. bile nak berpasangan???? cepat la woii... rugi kawin lambat ni muahahaahh

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga: emmm....tenaga untuk menetang qada', biar semuanya tidak bergerak, biar semuanya tidak berubah, seperti air tersemai...

di gumpalan awan diliputi bulan, supaya cinta tetap abadi...sendiri...:P

okeh x jawab camnih????

LiErOSe~QiEmi said...

aigooooo.. wa tak pandai puitis aaa.. matik laaa.. sumimasen.. aigooooo

misz molecule said...

jeng jeng..



yutaka da start serita sal cinta

Eda said...

amboi..en jepun misti tengah dilamun cintan nih yea..

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga : xper...nanti sy terangkan kemudian

Yutaka Mushimura said...

Eda: takde masa nak lamun - lamun....mengelamun ade lar....hahaha

Yutaka Mushimura said...

miz Molecule : cerita sal cinta...untuk diri sendiri dan nak mengisi ruang kosong. ...supaya beberkas dihati....amin.

mizzura said...

ECECEH..JADI DR LOVE..CAM BANYAK PENGALAMAN Ni.. (ala..ter caps lock..malas ar retype...sorii)

Cik Jari said...

saya nak jadi isteri yang suwit unt suami saya...boleh tak? boleh tak? boleh tak?boleh tak?

Yutaka Mushimura said...

mizzura: ko bukannyer tak kenal aku...still x caya aku nih kraf single ke???

Yutaka Mushimura said...

cik Jari : menjadi isteri yang sweet adalah dambaan seorang suami...ketahuilah...cik jari sudah mempunyai azam yang kuat untuk menjadi isteri yang sweet...emm...bertuahnya pasangan cik jari nanti...mungkin en. tangan pula yang muncul..kui3x.

Cik Jari said...

hahahhahahahahah...saya nak encik tangan yang bisa menggerakkan jari-jemari ke tempat yang best...Amin... :)

MisZ Aien said...

mau bunga ros@mawar

Yutaka Mushimura said...

cik jari : amin..harap cepat2 bertemu ek..

Yutaka Mushimura said...

miz aien : boleh...kasik alamat...hahahha...:P

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...