Wednesday, December 22, 2010

Tip Berwajah Cantik Dan Lawa

Salam sayang - sayang kat korang,

Hari nie aku nak share lagi tip yang aku dapat dari Program Samurai aku kat Bukit Tinggi. So, tip yang dah lepas aku share kat korang pasal ayam kan.....haaa..xbaca lagik, klik


oklah, so aku nak kongsi tip yang kedua. Tip Berwajah Cantik dan Lawa, aku terus terpikat kat korang pasnie...sila bagi no HP ek...

Mula - mula aku pon terkejot beruq dengar tip tuh, tapi kesannyer boleh dilihat masa akan datang ek..korang janganla nak harap buat tip nie terus aku tengok muka korang, aku jadi pengsan pasal terlaku cantik cam bidadari kasyorga.

Nie dia tip yang aku dapat.

1. Tip nie diamalkan masa korang nak makan, hatta makan ice kream, xpon gula - gula getah.
2. Sebelum makan atau kepam sesuatu yang bleh ditelan, korang tarik nafas sekali dan tahan dalam kiraan 7 - 8 kali.
3. Lepas tuh, hembus mlalui mulut ek..Ingat M.U.L.U.T. bukan lubang telinga atau mata....
4. Ulang langkah 2 dan 3 tuh sebanyak 3 kali.
5. Bagi umat Islam, korang bolehlah baca doa makan dan ape2 doa yang korang minat nak baca. Yang kristian, boleh baca doa dari Bible kalu ade, yang len - len agama, buatlah aper yang korang nak buat ek, aku x taulah..janji korang leh memenuhi masa tuh.
6. Pastuh, aper lagi, makan dan sudahi dengan syukur kepada Tuhan sekalian Alam Semesta.

Korang nak jadi camnie...
Kredit dari Yahoo Image

memang ketip - ketip arrr....comel giloeesss..
Kredit dari Yahoo Image

nie pon gilosss putih susu....
Kredit dari Yahoo Image

untuk makluman, consultant tuh yan dikenali dengan Miss X, dia teruja dengan kawan dia yang dia hampir x kenal sebab wajahnyer bertambah cantik, menarik dan Gojeng......cam Haniz Zalikha.

p.s : nak join GA aku.....klik SINI ek...

4 comments:

taliff said...

comei belake ko nyer awek2 gambar pilihan ehh...aku baca entry tu, tgk gambo je..huhuhuh

Yutaka Mushimura said...

hhahah...comei giler....

entry ko aq da baca...memang ketip - ketip..

:)

athiea said...

aku nak jadi macam aku je.hahaah

Yutaka Mushimura said...

athia: yer ar...tuh just model je sayang oit...

xkan la aq nak soh ko buat pembedahan pulop...

aigooo....kan..kan...

kejelitaan adalah hak setiap insan...woohaa..amek dari iklan aper tah..aq da luper....:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...