Tuesday, December 7, 2010

Jadi Samurai Dahhh

Salam Maal Hijrah,

Hari nih aku updates pasal result aku n geng pergi ke Bukit Tinggi. Em, korang ingat x pasal metafora aq nak jadi training Samurai tuh....kalu korang x ingat klik 

SINI

 dan

SINI

sebenarnyer, entry nih sambungan prolog kedua yang lepas, pasal training - training Samurai tuh...hehheh..aq memang xpect korang kurang paham pasal aku tulis cam tergantung ja citer kan.kan.

so, training Samurai tuh sila translate camni, training TEAMBUILDING anjuran majikan aku yang sangat baik hatinyer.....

Abis jer TEAMBUILDING nih....boleh la aq gelarkan diri sendiri seorang Samurai Level 1. Kalu Samurai level 99 tuh, otai2 ja dapat....

Bersesuaian dgn malam Maal Hijah. Jom pakat wish 1 hasrat baru untuk korang laksanakan masa depan. pada aku yang baru jadi Samurai suam - suam kuku nih, harap aq bley jadi Samurai yang teguh di mata majikan aku, aq enggan menjadi :-

RONIN


kredit dari Yahoo Image

p.s: ronin bermaksud Samurai yang kehilangan majikannyer. xpun, samurai yang baru dipecat majikannyer...

ps: xlupa lak kat sifu aku yang ajar buat belog nih, CP NurAdlin Binti Abdul Ghaffar. Selamat hari jadi kat ko ek, 8 December.  

4 comments:

tia said...

sme dgn bufday ank buah tia!
wink! ;)

Yutaka Mushimura said...

wooohaaa....happy birthday kat anak buah tia!!

heheh..kalu jumpe leh kasik RM 2 hinggit...

Sharinginfoz said...

selamat tahun baru

Yutaka Mushimura said...

bro Sharinginfoz da mai terjah..hehehhe...nih belog otai nih...

tq bro...selamat tahun baru Islam bro.

:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...