Sunday, December 5, 2010

Tip Seronok Berkerja - Sesi 2

hai...awk,

masa nih, aq kat Bukit Tinggi berusaha menjadi pengamal bushido yang baik....sila percaya..wooohaaa...oh yer..sambung balik pasal sesi 2 - tip seronok bekerja. Ohhh.. siap gitau entry nih di otomatiskan....heheh...

sambung balik tip seronok bekerja sesi 2

Petua 6 - Buat Pekara Yang Tak Di Duga
Petua 7 - Amalkan Sentuhan Kecundang....wooohaa..Sentuhan Ke 'human' an
Petua 8 - Gather Bersama...Cam Nuffang Buat Gathering (Kenapa selalu terlepas...)
Petua 9 - Timbulkan 1 Entiti Asing Di Tempat Kerja
Petua 10 - Jangan Lupa Bermain Untuk Lepaskan Tension, Tapi Bukan Bermain Aci - Aci Nyorok Yerrr

Kredit dari Yahoo Image
camne korang nak dapat kete gini kalu x keje rajin - rajin???

hehehe..da abes sesi 2..nak tau petua sesi 3 pulak....tungggu lah esok lusa, tulat, tonggeng, minggu depan...n terjahlah belog nih selalu kalu nak tawu lagi....

p.s: aq bukan pakar motivasi, cuma ingin motivasikan diri sendiri dan motivasikan belog nih jaaa....eh..Belog aq bernyawakah???

sumber dari Buku Motivasi

suka, jom like sama;)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...