Thursday, December 9, 2010

Kisah Ayam Di Jalanan

Morning,

kredit dari yahoo image - Ini mungkin kekasih gelap korang

aper kes....aper kes....tibe - tibe citer pasal ayam di jalanan....wooohaaa...sebenarnyer entry nak citer pasal informasi terkini pasal seekor Ayam. Mungkin pasnih korang akan kurangkan jumpe ayam di jalanan ek...

Aku ade citer kat korangkan pasal kes aku pergi ke khusus kt bukit yang tinggi sambil menjadi samurai eeeiiioooo...

wooohaaa...korang da tercakap bahasa jepon.....sila ulang balik...

samurai eeeiiiooooo....wooohaaa..claps untuk diri sendirik....

Haa..senang citer, aku akan bubuh segala informasi yang aku dapat kat khusus nih secara berperingkat - peringkat ek. so, stay tune with me until I dead. Dah mati nanti, kalu aku updates dari bawah tanah, itu bukannyer aku.....hahahhaha. melawak ja...jangan amek seriouss lol.

ok.ok. nih dia info dari pensyarah yang aku rahsiakan namanya. Mari kita sebut huruf X, yer huruf X adalah anu bagi nama pensyarah tuh ek. Menurut Miss X,

"Kajian ada menyatakan ayam suntik, atau ayam botox nih ada terkandung HORMON KEWANITAAN. Sekiranya ayam jenis ini dimakan secara skala besar, HORMON KEWANITAAN akan mula menular dalam tubuh individu berkenaan. Patutlah Mak Nyah makin menular.Pada ibubapa, tolong control pemakanan ayam nih."

"Sekiranya lelaki berlebihan HORMON WANITA nih, secara perlahan - lahan mempunyai dada yang berisi dan punggung yang melebar. Bahagian sulit pula akan mengecil."

"Sekiranya wanita, ada kajian terdapat wanita berumur 6 tahun sudah mencapai umur baligh. So, bagaimana??"

emmmm...so camner, nih semua ade pengkhianat Dunia sedang mengurangkan populasi lelaki dan sedang memperbanyakkan wanita. Patutla wanita sekarang makin banyak.

so, camne pulak dengan telur AYAM??? Makanan Segera pulak camnerrr?????

aigoooooooo....


kredit dari Yahoo Image

10 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

wahhhhhhhhh!!!!!!!!!! bagus aaaa tangkap dengan betul ayat miss x tu.. bunga pun igt2 lupe tips dia... lagi 3 tips ape ekk?? lupe sudaaa

Yutaka Mushimura said...

stay tune...insyAlah...akan diabadikan....dalam belog nih...

terus jadi tips..betul x...dah.dah.xmo makan ayam dah..biar kurus kering lebih baek...;)

Eda said...

ikan lagi byk protein...hehe

Yutaka Mushimura said...

betull..bertukar kepada ikan..makan ikan...

transformasi..transformasi

Nasriq said...

jom g makan sushi king...

Yutaka Mushimura said...

bley gop..tapi kene tgk ade gak yang non - hala.....tuh kawan kepada kawan cakap ek..:)

cik miera said...

oh yeke...huhu.mnakutkan..saya suka kfc.cmne ni..alamak..

Yutaka Mushimura said...

Cik Miera: oh.tq komen. emm, info nie sy dapat melalui pensyarah.

sy rase KFC x guna Ayam botox nie....heheheheh.:)

ieMa ackLes said...

thxs erk 4 da info....
zmn skrng smkn mnkutkan...

Yutaka Mushimura said...

iema: jgn takuttt.....hambe pon takuuuuttt....

woohaaa...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...