Wednesday, December 22, 2010

Jangan Jadi Buta Kerana Contact Lens

Salam sayang,

Korang memang tawu aku sangat sayangkan korang...So, aku updates lagi pasal tip yang mungkin berguna pada si pemakai Contact Lens.

emmm...aq dapat info menarik nie dari kawan aku ek..xjumpe kat tempat len...so, atas individulah..mau amek jadi iktibar or not ek...

so...kalu mahu kebenarannyer, aku rase kene tanye pada yang PAKAR....so, info nie pon aku dapat dari orang yang mengalami....ja....

Kredit  picture dari wikipedia

Kawan aku kater, ade 1 kes yang melibatkan 1 orang pemakai contact lens yang 'terlebur' mata sendiri masa menghadiri majlis Barbeque seorang kawannyer. So, nak diceritakan akhirnya si pemakai contact len ni telah 'terbuta' matanya akibat 'terlebur' contact lens.

p.s : untuk pengetahuan korang, contact lens diperbuat daripada plastik. So, ape jadi pada plastik bila terkena panas barbeque tuh ek???

p.s :pada kawan aku yang aku sayang..korang, please take care of your self ek. Please jaga diri pasal aku x mampo nak jaga semua orang.....hehehhehe......:)

mau join GA aku..klik kat SINI....masih terbuka hingga awal bulan 1....2011..ek...

4 comments:

ieMa ackLes said...

nsb baek sya xsuka melawa...
hikhik>>sengal

Yutaka Mushimura said...

ceh...yer ker x suke melawa???

aigoooo.....

:)

devy said...

Jadi, pakai spec bila menghampiri haba....

Yutaka Mushimura said...

haahhhaa..sgt tepat...

tq:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...