Sunday, December 19, 2010

Segmen Pemilihan Ahli Korporat

Salam,

Kali nih entry yang aku memang dah janji dengan korang kan....pasal penubuhan Ahli Korporat dalam belog aku....wooohaaaaa.....berjaya gak aku sempurnakan janji aku kat korang semua. 

Ok. sebelum ape2...aku nak ucapkan terima kasih sangat - sangat pasal korang sudi jugak nak berkawan dengan aku..nak jugak korang baca belog aku.....hheheheh...

So, pada yang berminat untuk menjadi Ahli Korporat kat belog aku, aper kate korang buat 1 entry khas untuk merebut kerusi - kerusi Ahli Korporat yang kosong semua nyer....entry bertajuk:

1.Ada letak banner nie ,



2.Tajuk entry adalah : Kenapa Perlu Aku Menjadi President
3. Lepas letak entry tuh, korang komen kat belog aku nie. backlink korang tuh,backlink yang terus ker entry korang tajuk yang tuh ek...boh kat entry nie dulu.
4. Pastuh, dah xder ape2 lagi...just aku nak tengok sapelah yang bakal jadi President, dan ahli Korporat tertinggi nanti ek...pasal kerusi tuh...korang akan tawu kemudian...so, stay tune untuk tawu lebih lanjut.

Dan aku nak kasi tawu korang kelebihan jadi President dan ahli Korporat tertinggi kat belog aku. So kelebihannyer:

President 

1.Akan diberi peluang untuk menggunakan kuasanya (2 kali) untuk pikir tajuk ape2...then, aku akan usahakan selagi mampu. 
2. Dapat award President
3. Dapat duit cash or topup RM5
4. Akan disenaraikan sebagai belog list aku

Ahli Korporat Tertinggi

1. Akan diberi peluang untuk menggunakan kuasanya (1 kali) untuk pikir tajuk ape2...then, aku akan usahakan selagi mampu.
2. Akan dapat disenaraikan sebagai belog list aku.
3. Dapat award Ahli Korporat Tertinggi
4. Dapat duit cash or topup RM5


So, time korang di buat pemilihan secara terbuka.

p.s : oh yer. pemilihan President n ahli korporat tertinggi nie akan digilir - gilirkan mengikut kesesuian masa...
p.s : tarikh tutup hingga 15 Januari 2011 pukul 12 pagi....tq...selamat ber 'join'

11 comments:

taliff said...

aku nak jadik director...leh tak leh tak???

Yutaka Mushimura said...

ohhh.....directior....

aigoo..elek la brother..president da sungguh tinggi da .....

ko tgk..siap aku bagil kuase lagi...2 kali pikir tajuk ape2...asal jgn pasal seksual.....hahha...

athiea said...

manager besar boleh??hehehe..
ko dah bjye la skan..
ble nk blnje mkn satay ni??hahah

Yutaka Mushimura said...

athiea: ko nak jadi manager besar???bukan ker President title lagi tinggi ker....hahah

kalu ade masa lapang nak join, contest kecik nie, gitau ek....:)

kata kila said...

keje pengarah kosong lagi tak

Yutaka Mushimura said...

title pengarah x besar la kila....

rebutla title President tuh..tinggi lagi aper jawatan...

hehehhe..:)

MisZ Aien said...

yutaka
ni entri psl segmen awak tu
sudah baca harap balas..hehe
tapi jgan marah ha..

http://nurriz3120.blogspot.com/2010/12/kenapa-perlu-aku-menjadi-president-di.html

Eda said...

president???...BESARNYA TANGGUNGJAWAB!..

Yutaka Mushimura said...

xde tanggungjawab lah...just suke2 ja nak kasik duit RM 5 hinggit...

n kalu da kering idea..bleh mintak tajuk entry baru dari President n ahli korporat tertinggi...

ok x???

Eda said...

bistu kalau yg pakai bil cemana?...nak bayar bil tuk sebulan ke??...keke...;p

Yutaka Mushimura said...

eda: x blh la weh..name pon GA...aigoooo....

mampos kering la weiii...hohoho...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...