Friday, December 17, 2010

Blogger Yang Patut Checkout...

Salam, weiiiyuuuu....

korang semua. Jom tengok sapa yang gi terjah belog aku yang aku sendiri usha dan terus ja follow..sebab.

Mereka nih sgt2 setia membaca belog aku walaupon x komen. nah aku present kat korang wajah2 mereka yang setia...


nak kanta pembesar...

klik kat picture tuh ek

oh yer..jgn luper korang pi terjah belog diorang ek....senang ja nak tawu....korang klik kat follower aku satu - satu..folower aku.. insayAllah korang akan diikuti secara LIVE...sampai korang sendri rasa terharu.....

Cam Aku......wooohaaa....

4 comments:

MisZ Aien said...

wah..xsgka saya pun ada... cewah.
saya terasa bangga tiba2..hehe

athiea said...

time gua tak slu on9..

lu ngade2 la pgi servey..

kan gua dah xde tu..
mencik2..
xaci..

Yutaka Mushimura said...

aien: hhehe...jom sesama kite usha mengusha....

patut pon awk bangga....hehhehe

Yutaka Mushimura said...

athiea : weh.ko jgn la tersa hati...hehheh..

len kali ade ja name ko..aq cepat2 tempek sini....hehheh...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...