Friday, December 17, 2010

Tribute Buat Kawanku Yang Aku Muliakan, Abu

Salam kasih mesra,

Entry aku kali nie mungkin sebab mata aku menjadi ke 'emas' san biler aku sendiri tengok nieeee....

~~TERUJA + TERHAWU BIRU~~

Sila klik picture untuk meng 'Gemok' kan 

Kredit kat Taliff

Wahai kawan ku dunia akhirat. Weh, taliff. untuk pengetahuan ko, aku bukanlah penggerak utama untuk ko berbelog sambil mengharap kentalan besi waja....woohaaa..

~~Jangankan besi waja...hatta sekeras - keras Diamond pon sama - sama kita redahi~~~

Pada mereka yang nak usha belog kawan aku nie, jom pakat2 klik 


p.s : oh yer, kawan aku nie memang sangat2 best untuk menjadi kawan. Sebest maner, emm..ape kater korang add dia dalam Facebook sekali ek....

p.s : Talif kawanku, jangan luper promote Facebook sekali ek....heheheh...pasnih jgn salahkan aku kalu ko kekejangan perot. Ko memang terhebatttt.....camner ko????

~~HEBATTTT~~


sila ulang..HEBATTT...ya korang semua sedang dikelilingi CAS POSITIF..

2 comments:

taliff said...

Oitt...hahahahah!!! Ty welcome!!

Yutaka Mushimura said...

hhahahaa..jom enjoy berbeloging....

Untuk menghibur diri sendiri...

dan sharing sesama insan di muka bumi.... choiiii...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...