Monday, December 20, 2010

Haniz Zalika Yang Meletop Meluaskan Empayar, Mengalahkan Siti Di Malaysia, Memang Kentang Goreng. Haniz Zalika, Boleh Tak Yutaka Mushimura Mintak Autograph Secara Dekat, Amek Gambar Secara Dekat???Pleeeaaasssee....Kalu Dapat Jumpe Haniz Zalika Nie, Aku Roger - Roger Korang Ek, Pakat Serbu Beliau Sekarang!!!

Salam sayang - sayang kat korang,

Saper Haniz Zalika....saper weh...giler kentang goreng kalu korang x tawu....

nah aku nak boh bukti...

Kredit kat Yahoo Image

haaa...pastuh, cube korang goggle pulop....

Untuk kegemokkan, klik ja.....picture tuh.

Perg...kalah cek Siti...

p.s : Bleh x nak amek gambar n autorgraph Haniz Zalika nieee.....aku rase sampai sudah pon jangan harap......dia kan sibukkk....meluaskan empayar....betul x??

p.s : still berminat nak join GA baru aku, hehehe...klik SINI

6 comments:

mizzura said...

aha..berangan nak jadi cam die ker..

tia said...

amboi! suke betul kat dye eh ?
:)

Yutaka Mushimura said...

mizzura: woohaa.berangan cam dia..aigooo...

xterjangke dek akal aku wei...giler ketip - ketip aaarr kalu aq leh kalahkan siti...

xmampooo...:0

Yutaka Mushimura said...

tia: haniz zalika tuh ade keistimewaannye gop..

ko, tia. keistimewaan ko terletak pada lusing pipit ko tuh...sila pengsan sekarang...woohaaa

Eda said...

panjangnye tajuk entry..

hanis zulaikha...blogger pemes emes..

Yutaka Mushimura said...

heheh...nih saja ja bauat panjang lebar...

haniz zulaikha kuh...sgt2 pemes...

:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...