Tuesday, December 21, 2010

Map Yang Terpaksa Dihafal Secara Berlari - Lari Anak

Salam sayang - sayang kat korang,

weiiyuuu....korang nak tengok picture nie x???ape kate korang gi hafal..nanti mase Team Buliding korang pulop, xyah nak terhafal - hafal mase tuh....

tertonggeng - tonggeng tengok dinding secara songsang....memang terkejuk beruq, panas otaq, kejang peroq...

woohaaa...pandai giler korang berbahase utara ek.....clap handss......:)
sekali lagi...

tertonggeng - tonggeng tengok dinding secara songsang....memang terkejuk beruq, panas otaq, kejang peroq...

Klik untuk kasi gemok ek...korang..:)
Kredit dari Yahoo Image

p.s : pasnie, teambuling consultant kene la cari MAP len pulop untuk dihafal secara berlari - lari anak....oh yer, korang nak cop aku MOLE x?????

MOLE 

Mole (animal), a.k.a. "true moles", many mammals in the family Talpidae, found in Eurasia and North America

~~aiii.....koranggggg saayanggg....~~
Kredit dari wikipedia ek...sayang..


p.s : still minat nak follow GA aku...meh klik SINI

4 comments:

taliff said...

tu map narnia...team building wat map cmtu???? huhh..pelik meno team building tu

athiea said...

tak perlu la nak ulang terkejut ko byk2..

yg 1st pun da tahu ko mmg tkjut sgt.hahaha

Yutaka Mushimura said...

yer ke athiea...hahahaha..ko memang memahami....

hahahah...:)

Yutaka Mushimura said...

taliff: xpelik lah....tuh adalah acara paling best di Alam semesta RAYA...

dan result dari xtiviti tuh sgt2 bagi kekejangan pewot, sbb nak gelak besau...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...