Tuesday, December 21, 2010

Korang Patut Tengok HARGA Belog Korang Kat Sini

Salam sayang kat korang,

Hari ni aku nak share info camne nak tawu Rank dan jugak Value semasa belog yang korang dok updates - updates selalu.....

kalu tengok kat web tuh, web tuh ade gitau webpage yang harge siot -siot mahal giler bebeng. perh..kalu jual nie...mak ai.....sonang hidup wei...so, jom check it out.

klik untuk ke ' gemok' kan dan kredit kat BIZinformation

oh yer..camner...korang punyer VALUE dan RANK???....ade best ka...

p.s: pasnih..korang leh arrr jual belog korang kalu nak buat loan RUMAH or loan KETE..xyah pinjam Ah Meng, Ah Cai, Ah Jee, Ah Gui, Ah Lee, Ah Keng, Ah Phui, Ah Bee, dan segala Ah - Ah...

p.s : belog aku pulak baru harga RM 9,182.15..heheheh...belum boleh buat belanje Nikah Kahwin lagik...kan gilrz - gilrz sekarang adalah sgt ribu riban....gagagagagagaga.

tq kat belog HAFIZ pasal share info niee...heheh...korang memang best aaarrr

berminat nak join GA aku...jom klik SINI
0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...