Monday, October 3, 2011

Tips Jiwang - Jiwang | 70 Ayat Jiwang - Jiwang Karat

Salam,

Hari nih aku nak share dengan korang pelbagai jenis dan susun kata ayat - ayat jiwang untuk dipraktiskan dimasa hadapan. oh, sebelum tuh, aku nak gitau, ayat - ayat tuh semua telah di Washinton kan...okeh...sila bukak kamus kalu anda masih tak reti - reti bahasa Washinton D.C nih...

okeh...let go bebey:)




Ayat ini semua dalam bahasa Washinton D.C,  jadi kalau teman lelaki/ suami anda tak tahu bahasa Washinton D.C, sila menggoggle pakai goggle renang okeh. Wooohaaa...


Sejauh mana keberkesanannya saya tidak dapat pasti dan bukan semua ayat yang disenaraikan adalah sesuai untuk setiap individu dan situasi.


Apa-apa pon layan ajela…..


1. All I care about is being with you forever.
2. All the gold and diamond in the world are not enough to buy the love I have for you.
3. God created you for just for me.
4. I am addicted to your love.
5. I am crazy about you.
6. I cannot live without you.
7. I cannot stop thinking about you.
8. I did not mean to hurt your feelings.
9. I do not want to wake up from this wonderful dream with you.
10. I feel safe when I am with you.
11. I get lost in ecstasy when you make love to me.
12. I have finally discovered true love – you.
13. I love talking to you.
14. I love the way you make love to me.
15. I miss your hugs and kisses when we are apart.
16. I thank God for the day he brought you into my life.
17. I want to spend forever with you.
18. I will give anything to be with you.
19. I will give you my heart, my body, and my soul.
20. I will go with you to the ends of the world as long as you keep loving me.
21. I will rather be broke than trade your love for a million dollars.
22. I will travel a thousand miles to be with you.
23. I wish God had brought you to me sooner.
24. If anything happens to you, I will go crazy.
25. If I could I would make love to you a thousand times.
26. If I had to live life over again, I would live it with you.
27. If loving you is a sin, then let me be guilty.
28. If our love is blind, then I never want it to see the light of day.
29. Life without you will be like going to sleep and never having sweet dreams.
30. Loving you feels like heaven.
31. Loving you has made life even sweeter.
32. Loving you has made my life so full of joy and happiness.
33. My heart cries when we are apart.
34. You are my love, my heart, and my life.
35. No man has loved me the way you love me.
36. Nothing will ever stop me from loving you.
37. Ooh sweetie, you are so good to me.
38. Your warm hugs and your tender kisses are more precious than gold.
39. Talking to you is like sipping the most delicious wine – I want it to last forever.
40. The times we spend together are like precious gems that money cannot buy.
41. Time stops when you hold me in your arms.
42. When I am with you, my troubles seem to melt away.
43. When I look at you I see a man that I find irresistible.
44. Words are not enough to express how much I love you.
45. You are my prince.
46. You are my soul mate.
47. You are the most important person in my life.
48. You are the music that makes my heart sing.
49. You are the only man I ever want in my life.
50. You are the other half that makes me feel whole.
51. You are the perfect man for me.
52. You are the sweetest man I know.
53. You bring nothing but love, peace, joy, and happiness to my soul.
54. You bring so much joy and happiness to my life.
55. You love me gently.
56. You make me feel like a woman.
57. You make me feel so good I want to kiss you from your head to your toe.
58. You make me want you more each day.
59. You treat me like a princess and I love you with all my heart.
60. Your are the kindest man I know.
61. Your caring words touch the deepest part of me.
62. Your hugs and kisses melt my heart like chocolate ice cream on a warm summer day.
63. Your kisses are like warm chocolate on a cold winter night.
64. Your kisses are so good I feel tingles all over.
65. Your love is like a solid rock that will never break.
66. Your love is so good I can’t get away even if I wanted to.
67. Your love warms my heart like the glow of a candle light in a midsummer night’s dream.
68. Your loving whispers in a moon-lit night are like soothing wine, they put me in the mood.
69. Your smile is so comforting it makes my tears go away.
70. Your gentle touch sends chills up and down my spine.


Boleh cuba-cuba guna ok untuk wanita. Mungkin boleh juga untuk digunakan oleh lelaki kepada teman wanita anda/ isteri.

kredit kat Asmida binti Abdul Manaf...


Kalu ader lagi ayat2 jiwang nak share kat sini, meh arr join da club.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

8 comments:

Tukang Karut said...

eleh... ayat power kalau sekadar di simpan tak guna gak ibarat senjata yang gagah perkasa berkarat dimakan zaman!

Yutaka Mushimura said...

@Tukang Karut

biar berkarat dimakan berzaman, asal naik harga laku meh...

Tukang Karut said...

besi buruk kalau berkarat mana ada harga... baik campak dalam lombong je... buat tukun ikan...

Yutaka Mushimura said...

@Tukang Karut

tokper...kadang2 berbakti kepada ikan beranak pinak pun bahagia jugak...wooohaaa

~SaL IjOu~ said...

kite lebey suka kalo ayat2 pendek kat novel english..lebih touching~ ^^

Yutaka Mushimura said...

@~SaL IjOu~

hhhahahaha...selamat bertouching...:P

Yutaka Mushimura said...

@~SaL IjOu~

hhhahahaha...selamat bertouching...:P

Anonymous said...

I have been reading this blog for sometime now, but it has taken me a while to say hello. I wanna say thanks i truly get pleasure from your posts

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...