Wednesday, October 5, 2011

Belum Sampey Masanya | Perbualan Dalam Kereta

kredit kat Magic The Gathering
Salam,

J. O. D. O. H.....penjodoh bilangan bagi sesuatu benda.

hahah..takder kaitan pun...just ari nih dah terkena tembak dalam keta seseorang....emmm,meh ar, aku recap balik perbualan nyer.










En. A : emm...Yutaka, ko dah ader ker???
Yutaka: dah ada???dah ada aper???
En. A: yelah, teringin nak makan nasi minyak nih....
Yutaka: dah ader aper???dah ader kereta ker???(soalan memutar belitkan keadaan) - haruslah aku jadi pengganti vellu pulak...wooohaaa
En. A: lah..takkan takder lagi...
Yutaka: oh...naper??ader calon ker???kalu ader boleh bagitau....kawan biarlah ramaikan....hahahha
En. A: terkedu...diam seribu bahasa.

Perbualan kami disaksikan oleh si Isteri En. A.

p.s: orang memberi, kita merasa..orang - orang dok diam layan burung ja kat sawah sensorang..padan muka kau....hahahah....:P

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

Tukang Karut said...

huh! ilmu jiwang kalau tak guna, baik hantar pi muzium je la...

Yutaka Mushimura said...

@Tukang Karut

akan diusahakan...en.muzium..en. muzium...sila hantar 3 coutation untuk beli - ayat2 jiwang berikut:P

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...