Thursday, October 6, 2011

Surat Sentap | Jangan Kau Lalu Jalan Sentap Itu

kredit kat kawan aku Rashid
Salam,

Just share the knowledge...dan sila fahami tulisan - tulisan itu.okeh..aku besaukan jerlah...korang takyah kelik - kelik...Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

Cik Jari said...

waaa..sedihnye..tacing my heart..my soul

misz molecule said...

hahaha..xbsaukan pun boleh bace.heheh

~SaL IjOu~ said...

selalunya terjadi begitu..kita x sedar hinggalah sesuatu/seseorang itu sudah tiada lagi dlm hidup kita~

Yutaka Mushimura said...

@Cik Jari

tuh la pasal..terharu sudah

Yutaka Mushimura said...

@misz molecule

hhahahah..elek arrr sis...:)

Yutaka Mushimura said...

@~SaL IjOu~

tau takper..itu sudah menjadi lumrah...bile berjauhan baru nak terkenang2...hahhaha

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...