Monday, September 26, 2011

New Idea For Magic The Gathering Play

kredit to Wikipedia
Greeting,

This day I want to reveal my new idea for Magic The Gathering Play Set-up. This idea has been created  around  late 2006. However, this is first time I reveal this idea to the public. Hopefully my original idea can be used widely for another format of playing Magic The Gathering.
For whom that didn't know what the Magic The Gathering is, please visit below for information.


  1. Wikipedia: All about Magic The Gathering
  2. Magic The Gathering Website
  3. Eternal Magic: Price In Malaysia
  4. Star City Games: Price In Worldwide

Okeh. Now I will reveal my new idea. The games format is called HEROES. There were my original ideas. Please contact me A.S.A.P if Wizards and Hasbro.com want my original ideas. Hope I will hear good news from you, guys. Again, please contact through email at deep_hour@yahoo.com for information and future review of my formats.


p.s: To Nik Nadzru Iskandar my fellows, please guide me to new era. hopefully, my idea will be solid while discuss with you.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

misz molecule said...

:)

Yutaka Mushimura said...

@misz molecule

hahah..ko tau ker games nih???nak belajau dgn aku tak??

~SaL IjOu~ said...

da berkurun x men ape2 game~ huhu

Yutaka Mushimura said...

@~SaL IjOu~

hahah..takper..takper..nanti ader anak, boleh start main sama...woohaaa

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...