Wednesday, January 19, 2011

Mari Menimbang Berat Dan Letak Tangan Ke Dada

Salam sayang,

Hari ini, aku nak share dengan korang pasal kejadian benar - benar berlaku di sekitar Shah Alam. Kali ni aku nak share gambar - gambar pulak dengan korang ek....stay tune dan tengok dengan teliti. Sebab, ade gambar yang kurang jelas pada nombor berdigit 2 tuh ek....kalu x selas, sila klik secara kegemokkan. Kalu x boleh nampak jugak, korang tempek kat desktop korang dan terus guna Adobe photoshop ka, ape -aper lah..asal boleh zoom sampai terjuling - juling cam Fatimah Juling....opppsss...pada Fatimah Juling, anda telah ter ' famous' kat sini....

kui3x;)

Ok..roll on babeh...

Berat No 1....dan kenyataan di belakang kad yang diberikan adelah......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Makanya....orang yang berat nombor 1 sangat - sangat digilai dan perlu dikejar oleh gurl di luar sana.....

Mari tengok berat nombor yang kedua.

Berat No 2....dan kenyataan di belakang kad yang diberikan adelah......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Makanya....orang yang berat nombor 2 perlu jugak dikejar oleh gurl di luar sana........

Mari tengok berat nombor yang ketiga.

Berat No 3....dan kenyataan di belakang kad yang diberikan adelah......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Makanya....orang yang berat nombor 3 perlu buat aper ek........boleh bagik pendapat korang....kui3x

p.s: Pada kawan aku yang terasa....wahai sahabatku yang aku kasihi....bukanlah tujuan untuk menunjuk bagai....bukan jugak untuk mengutuk - kutuk....tapi nilai korang nih kan...boleh menghiburkan aku masa aku tua nanti.....sure aku tergelak sambil tunjuk kat cucu - cucu aku.....nenek dia entah sapa...mungkin cucu angkat kot....woohaaa..

p.s : Pada korang pulak, cuba try teka..aku terbabit ka tidak dalam aktiviti riadah kali nie...hehhehe;)


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

8 comments:

Seimura said...

tak berapa nak faham. huhuh.

Yutaka Mushimura said...

seimura: Kad tuh akan dapat bila test berat badan lah..cuma bayar 20 sen jer....

hehhe..dia bagi kad dan belah belakang tuh ade kata - kata hikmat...memang teruja ohhhh...

||| PöJìé PööH ||| said...

Mana satu berat kamu?
Jeng jeng jeng!

PojiePooh; Hanya Satu...

Yutaka Mushimura said...

pooh: hahha.....remain secret maaa....boleh buat kebarangkalian jer...

berat sendiri terpaksa dirahsiakan dulu....kui3x...:0

rossoneri said...

hahahaha xtau plak kad timbang berat tu ada benda nih...penah buat sekali je,masa tu xada pulak macam ni

Yutaka Mushimura said...

rossoneri...hahahha....mungkin awk kene test berat lagi....mesin tuh segan kot kat awk....kui3x

platipus said...

canggih nya mesin timbang berat sekarang

Yutaka Mushimura said...

plat: awk gi la try timbang kat shah alam..sure dapat kata2 yang best pulak....:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...