Tuesday, January 18, 2011

BE Dari Celcom - Tahukah Aku Sudah Menggilai Kamo

Salam sayang,

Hari nie, aku nak reveal kat korang pasal first Buffer Earning aku. Kalau x silap aku, aku start dapat BE lepas beberapa hari setelah aku join BIG GATHERING area Times Square. Korang ingat x nombor nie, 

26.12.20.10.10.00.06.43.

Kalau x ingat, sila usha time gathering kiteorang reramai....


Emmm....selepas tuh...dengan tidak semena - mena aku di terjah oleh syarikat Celcom....terciptalah award tulus ihklas dalam bentuk Buffering Earning tuh....so..sebagai bukti pembelian,aku tunjukkan pada korang ek....bukan untuk sapa - sapa pon, just untuk bekal aku mengumpul duit menyambung PHD jer...korang pon tahu kan, yuran PHD adalah sangat - sangat mahal. Dalah sangat bertuah kalu Celcom taja aku cara gini, bagi BE....memang terharu sesangat.....huhuhuhu

Bukti pembelian ringgan dari Celcom - Rock Celcom

Pada syarikat yang berminat nak bagi BE kat saya, saya ucapkan terima kasih tak terhingga pada pihak - pihak berkenaan....setakat nie, syarikat Celcom berjaya mencuri hati dan sanubariku oooohhh...terharu lagik...

p.s : mungkin korang jugak berpeluang dapat BE ni nanti...dan kalu berminat bertukarlah kepada Celcom yer.....iklan siket...jom bertranform kepada Celcom....Celcom..Celcom....

p.s : Enty ini just untuk makluman korang dan aku sangat - sangat berharap korang pulak akan mendapat BE....berbeloglah secara happy dan maju kedepan...aja -aja fighting....fighing ohhh Celcom..

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

15 comments:

Seimura said...

smoga murah rezeki

Yutaka Mushimura said...

Seimura: Terima kasih...seimura, pulak camner??menti seimura lagi gempak...kan.

deCrewz said...

Gd luck gurlz... Jai da xpenah dpt BE, yang ada pun dah bersawang x gerak2 dah..hu3

LiErOSe~QiEmi said...

Wahhh dah dpt BE.. nanti duit tu blanje kami makan erkk!!! nasi kukus ayam dara tau harharhar

tia said...

wahhh! suka kan dpt BE ? hihi! ;)

Yutaka Mushimura said...

deCrewz: okeh...tq bro..tq..inyaallah ade rezeki x kemana bro..:)

Yutaka Mushimura said...

Cp Bunga: loh..bukan dah gitau ker...aigooo...

duit kumpul PHD sangat2 lambat...

Fida Ghazi said...

nak ngendeng jugaklah..

kalo bunga nasi kukus ayam dara... saya nak nasi kukus ayam janda...

liat sikit!!


hahahahha...aigooo!!

aleen aiden said...

wooo terer2.len kali klo ade gath lagi ajak halin eyh! ^_^

Yutaka Mushimura said...

tia: terharu nuffnang sbb nampak belog biase2 nie..huhuhu...:)

Yutaka Mushimura said...

CP Fida: hahah...baru ciput jer..xdpt mengalahkan kamo...kui3x..

Yutaka Mushimura said...

CP Fida: hahah...baru ciput jer..xdpt mengalahkan kamo...kui3x..

Yutaka Mushimura said...

aleen: masih berasa keldil lagik...ramai lagik yang terrer..aleen lagi ramai follower kan dari sy..hehhehe:)

phreak-id said...

Wah. Ini boleh bikin ana jeles. Anta sangat beruntunglah. Sekali 3 Celcom bagi anta.


Terbaru > Download Filem Ngangkung, Magika, Aku Masih Dara dan Damping Malam > Klon Jejai Kelirukan Fasha Sandha > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

Yutaka Mushimura said...

phreak-id:oh...entah la bro....alhadulillah la bro...ade rezeki siket2..tapi stil ciput bro....aigoooo

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...