Tuesday, December 28, 2010

Beloglist Yang Datang Big Gathering

Salam sayang kat korang semua,

Entry kali nie hanya bertujuan untuk mengingatkan aku akan kehadiran korang belogger yang happening gilos hilios. Bukan aper, just peringatan aku di masa tua nanti. InyaAllah, if umur aku panjang, aku akan tatap belog korang sambil minum teh uncang di beranda rumah sambil ditemani oleh sang isteri yang entah berada di mana...:)

Pasti aku sentiasa terhibur dengan telatah korang kan..kan..kan...kurang - kurang ade banyak point lah aku nak sembang -sembang....kui3x

kredit kat ZueZoey sebab merecik - recik keringat dia buat list nie...tq sgt2 ek. Tabik springs sekali kat ZueZoey.

nie dia bloglist tuh.

2. ZueZoey - http://zuezulaina.blogspot.com/



13. Hizami Rahim - http://www.budaklelaki.com/
19. Cik Helena - http://www.cikhelena.com/
21. Shahrul Hairy Shaharuddin - http://www.shahrulhairy.com/
23. Nik Mashimaro - http://www.hatisamronkin.com/
25. CarlSamsudin - http://carlsamsudin.blogspot.com/ 

34. Milimilo - http://www.milimilo.com/
35. Phreak-id - http://www.phreak-id.com/
37. Zelo - http://zelo55.com/
38. Andy Sahlam - http://andyhowtt.com/
43. Mohamad Zulhelmi - http://anakperak.com/
44. Che Armster - http://www.chearmster.com/
46. Red Linda - http://redlinda.com/
49. Cik Lily Putih - http://www.ciklilyputih.com/
50. Eyriqazz - http://www.eyriqazz.com/
54. Cik Sarang Platipus - http://sarangplatipus.blogspot.com/


26.12.2010 Jam 10.00 pagi - 6.43 petang

kredit dari ZueZoey
ini adalah Aisyalicious....


kredit dari ZueZoey
ini adalah ZueZoey...


aku tabik spring toink - toink kat ZueZoey....banyak tuh dia updates....pasnih updates 100 pulak...heheh...acah mak enon.

p.s ; figura dalam HP sedang diedit dalam selimut.....tunggu ek penampilan si Gadis Comel Gojeng dan Artis Final Fantasy....part 3.

part 1 di SINI

8 comments:

Aisyalicious said...

hey hey i anak dara ok.

tapi anak i sekor je :)

Yutaka Mushimura said...

hahha..da tukaq...

anak name Sasuke kan..kan..heheh...;)

JAI said...

Wahh..tak sempat nak berjumpa kali ni..eden terlepas..gi dentist pastu gi shopping barang sekolah bebudak..adeyyy

Nasriq said...

wuaaa...meriahnya...

Yutaka Mushimura said...

Jai: okies..bro...next tyme inyaAllah...

wahhh...tokey Wah San tuan punye emas xder...hahaah....melawak jaaa...

kacha...:)

Yutaka Mushimura said...

nasriq: pasnie leh join ..lagik...

kurang2 ade gu kiter...meunsha gadis2 comel di luar sana....:)

heheh

taliff said...

MAriahnya!!!!! huhuhuhuhu

Yutaka Mushimura said...

talif: kui3x..seharusnyer mesti arr meriah weh...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...