Tuesday, December 28, 2010

Cik Epal Si Gadis Gojeng Dan Tia Si Lesung Pipit Merah Jambu. Kedua - Duanya Adalah A Farmosa Blogger Yang Aku Dah Lama Nak Jumpe..

Salam sayang korang,

Hyeeekooorangggg...sudah..sudah..ini adalah suatu penyakit Hyeeekooooraaaannnggg. Aigooo...

Nama penyakit ni adalah Hyeeekoraaaaannnggg.....eee.suker aku..suker weh..dapat penyakit nie...xper.Janji bile aku sebut bende nie..terus aku jadi happy giler. trimas kat CIK EPAL lagik, sebab membuatkan diri sendiri menjadi HAPPY LAPPY.

oh yer, nie adalah part 3 susulan dari entry Big Gathering kat Times Squares. Seperti yang dijanjikan kat Cik Epal dan Tia serta diri sendiri, aku hasilkan entry exlusive maybe untuk aku kot...heheh...


figura nie aku ambil dari Sifu GTO

5 Blogger Jagung Ranum dan 1 Blogger Putik Jagung

Yutaka Mushimura  - inilah blogger putik jagung

kredit kat Carl Samsudin
ko punyer edit2 nampak smart weh.....

x mau cakap banyak - banyak. Final gambar yang aku dah edit dari Handphone cikai aku. Check it out.

Sedang ber 'peace' bersama Tia Si Lesung Pipit Merah Jambu

sama x dengan figura Final Fantasy nieee...name beliau ialah 

Squall Leonhart


Smart larr...coat yang Tia pakai...teringin nak beli gak...:)

Kenape aku rase nak pecah isi jantung nieee....padahal Rina Salleh ade depan mata, aku leh xnampak.

~~Aigoooooo~~

p.s : pada tia, weh.figura ko aku nak bawak gi kontest. kalu menang leh share prize ek......kalu x menang, jangan marah pulak ek....heheheheh...

p.s: pada Cik Epal, hope Cik Epal suka figura tuh selepas diedit berkali - kali....

p.s: memang da lama simpan azam nak jumpe dengan semua blogger A farmosa nie....u semua memang sporting n very talent to be higher TOP BLOGGER MALAYSIAN...inyaAllah.
fuhhh siap akhirnya....

fin all 3 chapter. amin. 26.12.20.10.10.00.06.43.

ok.dah keluar nombor nie..kalu korang main nombor ekor, kalu kalah jangan cari aku ek...kalau reti main duit, kenelah reti hangus duit.So, tak payah main nombor ekor ek. Senang.

still minat GA aku...klik SINI.Tarikh tutup 15 Januari 2011

20 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

ehh ada gak blogger putik jagung yer. jagung manis dalam cawan ada x? haha

PojiePooh; Hanya Satu...

cik EPAL said...

bughuknya gambar dennn :D

BeaN MorENo said...

alamak aku paling kurus!haha

phreak-id said...

ayat ko takleh blah. hahaha

Terbaru > Blogger Big Gathering 2010 > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010

Yutaka Mushimura said...

cik Epal: woohaaa..a famos blog in da house...

xlah...figura cik epal tetap menyerlah ke 'epal'lannya...kui3x

keayuan wajah adalah milik setiap wanita.

Yutaka Mushimura said...

pojie: kategori jagung manis ada...tapi kene pojie yang pilih...

yang mana berkenan dihati...kui3x

:)

Yutaka Mushimura said...

bean: nih satu lagi blogger jagung ranum...

bro memang terbaik la...thank kat bro and Mel sbb buat big gath nih....:)

Yutaka Mushimura said...

bean: nih satu lagi blogger jagung ranum...

bro memang terbaik la...thank kat bro and Mel sbb buat big gath nih....:)

pasal kurus....yer..bro paling kurus..thumb up bro..:)

Biar kurus asal kocek penuh isi....hahaahhaha

Yutaka Mushimura said...

phreak: ayat yang mane 1 x bleh blah???

hahha...

mizzura said...

uit..rajin ko g gathering2 nih..meh aku teka..ko mesti paling senior dari segi umurkan..haha...eh...awat tak gitau..boleh pesan kem salam kat cik epal...

taliff said...

KO jumper ompuan mmg dup dap dup dap!!!! huhuhuhu...sejak dulu kala

Yutaka Mushimura said...

mizura: aku bukan senior lah...aku adelah putik jagung...

hehehehe:)

Yutaka Mushimura said...

talif: dup dap dub dap tuh biler nak bergambo dengan artis femes emes jaaa...

maklumlah...sape x kenal Cik Epal...blogger yang sgt gojeng.:)

Yutaka Mushimura said...

mizzura: oh yer..len kali bagi no HP...senang contact terus...xla dok mengharap FB jaaa....

aigoooo....:)

athiea said...

entri bodek


entri bodek...




tak nak bace tak nak bace




*versi jealous.hahaha

Yutaka Mushimura said...

athian: bodek???ko memang....aigooo...

sungguh, kalu ko datang, PASTI figura ko n aku muncul di sini....

ko pun tawu aku sgt2 teringin nak jumpe ko...ko kan blogger a farmos sa....:)

tia said...

si lesung pipit ?
nmpak sgt tia selalu tgkap gmbr tunjok lesung pipit. haha!

Yutaka Mushimura said...

tia: weh...itu anugerah Allah dan suatu bonus untuk insan terpilih seperti ko...

aku mane ade weh..cube tok aku..senyum banyak kali pon sure xkan keluar lesung pipit..lesung batu ade lah weh....

kui3x.

Melz said...

thanks bro coz join gathering nie ;) hee first time jumpa :)

Yutaka Mushimura said...

melz: melromeo in da house...

tq bro..komen2....nih memang sifu terbaik...niee..memang rugi kalu xjumpe beliau personally.

tq bro..event bro mmg gempakz n ketip-ketp arrr...

:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...