Monday, December 27, 2010

Big Gathering Untuk Blogger Di Time Square

Salam piweet..piweet..

Semalam, aku dah ter'clash' dengan 2 event serentak...1. event Big Gath kat Times Square dan yang ke 2. event sport bowling anjuran majikan aku yang baik hatinya. Dengan rasa rendah diri, aku xdapat nak hadir ke event ke 2 pasal aku da janji dengan 1st timer BIG GATH anjuran MELROMEO dan rakan - rakannya. Soriii..andai ku boleh kerat tubuhku menjadi 2 kan senang...hahahh..

So far, meh aku nak boh figura - figura aku n blogger - blogger yang Affamoss sa....(perkataan diambil bile aku dekatkan perkataan famous amos)

~semangat giler aarr aku walaupun kaki terseliuh patah riuk...memang happening ooo...rugi kalu x pergi.~

kredit untuk BEAN MORENO
aku paling hujung...yang paling tinggi : MELROMEO dan BEAN MORENO

kredit untuk BEAN MORENO
posing paling aku gemar. dok membelakangkan kamera. aku dok dgn si HAZMAN ARIF

kredit untuk BEAN MORENO
posing bersama botol air.Sila tengok cara aku memegang botol, ade cara cam aku pegang KATANA x?? Si kacak mata tuh sebenarnyer CARL SAMSUDIN

kredit untuk BEAN MORENO
tengah seronok tengok korang ber ' celoteh'. yang tengah bukak mulut tuh, isteri kepada BEAN MORENO. HAAIEN SEPET 

kredit untuk BEAN MORENO
aku di balik dinding, ingin bertransform jadi 'sesumpah' color MERAH...oh..tidak, nanti sama sgn GTO..jgn marah ek...yang tengah cakap2 dgn GTO tuh FREAK-ID

Si gadis comei berbaju putih paling depan tuh HANA.

kredit untuk BEAN MORENO
Ini adalah acara tepuk amai - amai. comel gop si tudung pink nie GADIS TERBILANG ,1,2,3.. minah ade taring kat gigi kiri dia ooo...heheheh...jgn mare ek....

POOH dan aku sedang membuat tepuk amai - amai....sampai cucur atap...hahahha...


kredit untuk BEAN MORENO
aku dok dekat dgn CIK EPAL gojeng n CIK HELENA...memang mantooopppp arrr dia.

esok, aku updates lagi figura dalam handpond cikai aku nieee..yang nie..terbaikk punyerr lorr...


p.s : still berminat dgn GA aku...tarikh tutup 15 Januari 2011. Klik SINI kalu berminat.

p.s : semua figura diambil dari Face Book BEAN MORENO.Aku xde kamera. 

p.s : pada sesiapa yang tidak disebutkan namanya, jgnla marah. Aku bukan leh ingat nama korang semua...maklumlah blogger newbie. Kalu korang nak updates nama sorang - sorang, gitau aku ek..aku kene banyak belajar dari korang yang blogger Afamosssss sa nie....

menjeeerittttttttt......CIK EPAL ,TIA n HANA....aaaaaaa..updates esok pulak.

heheh..jgn mare ek...:)

14 comments:

GadisTerbilang said...

waahaha... masyeh...

gigi taring tu protector taw :p

cik helena said...

hikhik.. memang best kan semalam!

saya tgh malas nak update pulak ne huhu.. :P

next event jangan lupa join tau!

Yutaka Mushimura said...

Gadis terbilang : mari membilang..eh salah..salah...gigi taeik awk memang sgt uniq...

heheh...protector rupenyr..kui3X

Yutaka Mushimura said...

cik helena : a famos blogger da mai.....bleh mintak tiket preee???

hehhe....inyaAllah kalu ade rezeki...sy join....:)

pasal update tuh sy tunggu nanti...ek...:)

tia said...

wahh!
bersiri siri plak entri neh! haha!

Yutaka Mushimura said...

tia: tia datang..sila menjerittt!!!

emm...tunggu siri ke 2 pulak...figura di dalam HP..

:)

Ery Farieha said...

ramai semangat update entry big gath ni sampai banyak part
heheh semangat2 :)

Yutaka Mushimura said...

semangat siket2 ja...hehehe...

tungguuu..:)

athiea said...

cess..tym gua xde kt KL ni la nak gather ramai2..


yeke ko plg tinggi??


hahaha..
meh nak ukur sket

Yutaka Mushimura said...

atian: aku paling ujung la weh...cube ko tgk sape paling tinggi kat figura 1st..bukan ker Mel dan Bean???

tuh aku tuju kat dioranglah weh...aigooo...

ketinggian aku xkan sama dengan ketinggian akalmu...hahahah...;)

Anna Boleyn said...

hehe tak sangka yutaka bleh kenal Hana kat luar. kuikui ;p thanx. :)

baru update pasal big gathering ni part 1.

jom tengok..hana ada link kan yutaka dlm entry hana :)

http://www.hanalovenest.com/2010/12/big-gathering-at-ts-link-mereka-yang.html

Yutaka Mushimura said...

tq Hana..namamu dijulang tinggi...

huraiiiieeee.....

so, ape lagik..jom usha Hana..;0

mizzura said...

aha..si hana ni pun datang ker..tau nak pesan ke dia awat dah kurang berblogging...

Yutaka Mushimura said...

mizzura: dia sibuk berpraktikal katenyer....hhaahhaha..

eh..bukan da updates ker belog dia weh???

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...