Wednesday, December 29, 2010

Jawatan Kosong Sepanjang Masa

Salam sayang,

erh. hari nie just entry pendek untuk mengingatkan aku di masa hadapan...hope aku selalu ingat kehadiran jawatan kosong nie selalu.

Bukan aper, maklumlah aku nie selalu lupa. Aku pun manusia biasa banyak kekurangan diri. Banyak kelemahan diri. Ramai orang salah tanggap dan judge aku first time jumper...aku bukanlah sepertimana yang korang harapkan. bukan jugak perfect seperti robot ciptaan manusia....

Aku bernama Yutaka Mushimura.Just a simple and silent person....:P

kredit dari FB kawan aku, Bad.
klik untuk ke'gemok'kan

Fin.
4 comments:

MisZ Aien said...

Selamat beramal awak.. jgn nakal2

Yutaka Mushimura said...

hahahha..nak nakal2 dgn saper....

dgn bola ker...cam citer CASTAWAY....hehheh

MisZ Aien said...

hahah..jgn nakal2 ngan kambing pulak..

hehe..best tgk cast away..survival giler

Yutaka Mushimura said...

hheheheh...yer lah..yer lah..xmo nakal2 lagik....

men cubit2 jaaa...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...