Thursday, December 30, 2010

Malaysia Menang AFF Suzuki Cup : Hasilnya Cuti Umum Hari Jumaat 31 Disember 2010

Salam sayang,

yahoooo.......entry pendek kul 12.03 am...dan dan ja menang bola hari nie..terus dapat cuti freee....jom melonjak gembiralah....

hari Jumaat 31 Disember 2010 cuti untuk seluruh rakyat Malaysia.....Tahniah buat pemain Malaysia lar....korang punyer rezeki dikongsi sama rata dengan rakyat Malaysia..

So...ape korang nak buat untuk cuti umum nie ek....aigoooooo..dapat cuti free dah kene planning bende len pulak...

terima kasih la kat Kerajaan Malaysia....yipeieeee...:)

Aggregate

Malaysia -4  VS Indonesia -2

kedit dari Yahoo Image

4 comments:

taliff said...

yer ker cuti??? sonok nyerrrr!!!!!!!!

athiea said...

tak suke!


terengganu mmg dah cuti ae jmaat..tak adil2

Yutaka Mushimura said...

talif : PM kasi cuti..kenelah guna sebaik mungkin....:)

hahhaaha..

Yutaka Mushimura said...

atheia: oh..terengganu cuti ek jumaat...kesian kt ko...

terimalah weh seadaanya..heheheh

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...