Thursday, December 30, 2010

Pembaca Baru Yang Membuat Aku Teharu Biru

salam sayang,

still new promotion in da house. bukan aper..sebab kehadiran watak - watak baru dalam belog putik jagung mentah..korang semua memang terbaik lah....

So - so... xmo cakap banyak..just nak tunjuk bukti kehadiran dlm belog aku ja.....xlebih dari itu...

klik untuk pembesaran kanta mata
semua blogger tuh da memenuhi ruang dalam analisis tuh.....terharu gilos hilios......korang buat aku terharu biru....:)

korang semua tawu x...this is my first time penuh list tuh...abes semua colum, semua row korang konker....ehhhh...ade Bro Jai,  Melromeo, Bean Moreno dan segala.....terima kasih lah ek.terjah belog tah ape -ape nie....

lagi survey yang aku buat untuk tatapan umum....

p.s : sebenarnyer semua blogger tuh sgt mesra alam n suka untuk menerjah entry - entry korang. So, aper lagik, korang pi terjah pulak belog diorang sorang - sorang.....

p.s : bro Jai dan Mel yang famous pon masuk belog aku nie....aigooo....tq bro..tq...korang semua memang best blogger in da Malaysia......yipieeeee

2 comments:

tia said...

tu la best join gath! ;)

Yutaka Mushimura said...

tuh la pasal tia..weh...

memang best oo gath..len kali ajak si hamzah tuh..kui3x

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...