Tuesday, May 31, 2011

Si Anu Yang Baru

Salam,

Siapa si anu yang baru??? adekah anu di dalam botoOoOoOol???oh..tidak sama sekali...

hari nih aku nak bagi pembelajaran baru untuk si anu....

si anu..si anu...kalu ko sukakan wanita...cepat - cepat terus terang kat si dia.....jangan tunggu lama - lama key...

si anu..si anu...pastikan wanita yang ko suka tuh rase selesa dan ko tanyerlah wanita tuh terus terang....jangan ko tafsir sendir ikut kepala otak ko sendiri...nanti badan binasa....

si anu..si anu....dan kalu ko dah suka giler kat perempuan itu...pastikan perempuan itu adelah wanita yang boleh bagi kebahagiaan kepada ko dan seluruhnya....

si anu...si anu....dan kalu ko dah nak couple sangat....cepat - cepat gitau si wanita itu...kurang - kurang, kalu dia tolak ko mentah - mentah, tak lah melarat sangat sebab tak sempat bercinta dengan dia lama - lama.

si anu....si anu....tahukah ko, wanita sangat tunggu - tunggukan kata - kata sayang dan cinta dari ko wahai si anu....ko tak caya, ko buat....but, ko jgn salahkan aku kalu ko kene dump again...ahcooooiiii...

dah...tamat..selamat berjuang wahai si anu.

p.s: cube teke, siapa si anu???? korang mesti nak tahu siapakah si anu.....sila tanya aku untuk maklumat lanjutnya.....hehhe:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

Aleena Agullana said...

sape c anu tuh ?

Yutaka Mushimura said...

aleena: cube tukar si anu kepada sesuatu yang lain....dengan kata lain...anu adelah pemboleh ubah.

contohnyer:

a. hati
b. jiwa
c. raga
d. perasaan
e. cinta
f. sayang
g. ape2 aja..yang boleh ..hahaaah

selamat membaca

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...