Tuesday, May 31, 2011

Zero Graviti

Salam,

Hari niha aku nak sembang pasal zero graviti ...

Sila tanya TK mana aku dapat tajuk nih..woohaa...TK sila jangan marah...nanti kene jual...wooohaaa

macam mana nak pastikan keruntuhan cerun tak berlaku?????cuber korang bayang kan....aper yang aku cakap nih....okeh..:)

cube bayangkan cerun - cerun berada dalam keadaan zero graviti..mesti takder yang mati kan dihempam tanah runtuh, pokok pokok, tertimbus sana sini....hahah...mesti semua melayang kan....hahahhahaha::)

p.s: so, zero graviti takkan menyebabkan tanah runtuh....best tak conclusion aku....;)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

8 comments:

Nasriq said...

berfikir di mana kelogikkan teori ni... teori disaat kepala tengah pusing...

taliff said...

Best nyer kalo Zero Gravity tu dapat diaplikasikan didalam kehidupan fana ini. pastu sumerlah orang orang lemas kerana air dah jadi zero graviti jugak....wahahaha

misz molecule said...

hahhaha.pun bolehhhhh..

Yutaka Mushimura said...

nasriq: just a teori...tak perlu logik2 langat....ahcooii:)

Yutaka Mushimura said...

taliff: betul gak...hahah:)bravo..bravo...

Yutaka Mushimura said...

mis molecule: aper pun tak boleh..aper pun tak boleh..aperrr pun tak boleh...:)

intan suraya said...

kalo camtu jomlah kita pakat2 duk kat bulan.. err.. kat bulan zero graviti kn??hehe

Yutaka Mushimura said...

intan: hehhehe...jom ke bulan..harga tanah kat bulan pun sudah mula dijual..tuh dah dibuat org barat...choii..betul lah

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...