Wednesday, June 1, 2011

Sweetnyer Seth Dan Nora Elena

Salam,

aku nak start berlagu klasik pulak..nak layan jiwang cara orang dulu....aper barang layan lagu Sofea Jane...ahcooi..:) 

Jangan mare ekkk....nanti kene jual...pada Black...sila jangan kecik ati okeh....hahahks:)

Male
Jangan janganlah adik jangan angan,
Merayau ke alam impian,
Duduk termenung kesepian,
Tiada teman,

Tujuh gunung lautan lautan,
Sembilan lautan ala intan,
Umpanku tabur dah makan,
Ikan dah makan...

Tujuh gunung lautan lautan,
Sembilan lautan ala intan,
Umpanku tabur dah makan,
Ikan dah makan...

Female
Bagai - bagailah mana indah Syurga,
Bertaman bunga aneka rupa,
Kalau si bunga tak dijaga,
Terkulai juga,

Dari hari purnama purnama,
Sehingga purnama alah nyawa,
Kumbang menanti pawana,
Dihembus pawana...

Dari hari purnama purnama,
Sehingga purnama alah nyawa,
Kumbang menanti pawana,
Dihembus pawana...


p.s: kesimpulannyer....perempuan suka angan - angan dan that why arrr lelaki kalu nak pujuk..abis segala tanah, segala gunung sanggup didaki...siap si Ahmad Seth kate kat Nora Elena camnih..

" abang sanggup dukung nora sambil naik gunung kinabalu".. kredit kat Miss Molecule


                    


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

Eda said...

haha..layan gak cite nora elena ni..hehe

Yutaka Mushimura said...

eda: hahha..best kan..citer tuh..feeling2 lepas abis keje...:)

nora elena kan cantik....haruslah tengok...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...