Monday, October 11, 2010

How to Get USD 1,000,000,0000,000





Salam,

entry kali ni nak letak 2 picture ja....

pasal aper...

pasal aq dalam keadaan
yang pelik....apesal aq selalu di pilih....

~~adakah aq selalu bertuah????~~


~~aq jugak rase korang pon bertuah jugak kan.....~~~




~~~aq bukan gay.....naaa...no.no.no~~



~~bleh caye ke nih???~~~

~~x bleh blah seh...~~~

3 comments:

Anna Boleyn said...

salam..

thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.


btw, semua spam tu. jangan lah sekali2 dok percaya. kadag2 rasa annoying gak bila dapat email camni. klu guna gmail nasib bik diorang automatically masukkan email2 ni dlm folder spam. huhu

p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!


Rahsia Kekal Langsing! You Must Read This!

Cik Su said...

tak payah dok pcy na

Yutaka Mushimura said...

Anna : eh..xper...biaselah tuh...semua org ade xtiviti untuk dipenuhi...

pasal spam tuh..memang x pernah cayer..tapi cmne nak buang terus..spam tuh samapi masuk ke email opis punyer sekali..teruk gilos....

Cik Su : heheh..memang x bleh blah kan...sokong cik su...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...