Monday, October 11, 2010

Makan Pisang Lorrrr

Salam kat korang...

(huk huk huk) Still batuk in version.

ari nih aq mai keje dalam keadaan x cukup tidur, sebab otak aq x bleh nak berhenti dari berfikir.....nih la sebabnyer kalu makan pisang sebelum masuk tidur...

aq pernah dgr yang Pisang nih bleh mencerdaskan otak....
(betul ker salah, better korang cari sendiri ek)

em...skip intro, aq nak bawak korang 1 dunia kenal dgn seorang kawan aq dari negeri yang dok mengadap Laut China Selatan nih....cube tgk senyuman yang nih....


cube pulak usha senyuman nih...ade x menusuk - nusuk sanubari korang....

minat untuk add x kawan aq nih.....

name samaran semasa : Lily SriAyu

ok..korang bleh terjah sekarang...

nape aq buat entry nih....saje nak buat sesuatu yang lain dari yang len...kan semalam no cantekkkk...

10.10.100 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...