Saturday, March 12, 2011

Tips Menghadapi Jerawat

salam sayang,

Kredit kat yahoo Image

Haii...mau cantik berseri seperti saya????

Hari nih hari sabtu...so, camner korang punyer weekend day???pegi mana???ade tengok cerita Merong Mahawangsa yang dah meletop - letop kat pawagam???

Aku pulak...baru je habis test yang markahnyer macam Final Exam...makanya aku perlu study dan tak boleh bersuka ria hari nih....esok, mungkin boleh..aku ingat nak ke IKEA...sapa - sapa yang terserempak aku kat sana, sila lambai tangan seperti Usop, Bekas Penari Kebudayaan...dalam citer Hantu Mak Limah tuh...aigoooo...tak kan korang tak tau...

emmm...kali nih aku nak share tips Jerawat yang aku amek dari YouTube jer ek...just share sesama...maklumlah...banyak sangat info yang menarik kat youtube nih...so, let check it out...ape yang bestnyer...okeh....just sharing the tips...

Menghadapi Jerawat..So...sila usha YouTube kat bawah okeh..



Kredit dari YouTube

p.s : aku pun nak ikut arr tips cam youtube nih kasik...kalu tak bermahawangsalah aku punyer jerawat....huhuhuhu...:(

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

8 comments:

sekamar rindu said...

pertama sekali saya doakan moga lulus dengan cemerlang dalam test tu..

tq share info sal jerawat tu..

Yutaka Mushimura said...

sekamar rindu: hehhe..tq gak..pasal share info kes gugur2 tuh ek...:)

Cik Ikan said...

hahaha . ape lah . egtkan byk tips . hahaha ;P

http://gadiskacak.blogspot.com

Yutaka Mushimura said...

Cik Ikan : heheh...oklah tuh..janji ade tips..siket2..nak share semua..nanti sy tempek lagik..:)

Taufiq Wr said...

woahh..scrub mmg xleh pakai sangat...anyway, nice tips..hehe

Yutaka Mushimura said...

taufiq: hahhaks..betul..beli mahal2..tapi still tak mujarab gop.

Najaa Jonit said...

mai la jenguk steak paling best kt rawang :)

http://najaamag.blogspot.com/2012/04/best-steak-in-rawang.html?showComment=1335120065232#c2425863291634555471

Yutaka Mushimura said...

Najaa: tq..tq..nannti eden ushakan...:P

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...