Wednesday, August 28, 2013

Tip Penjagaan Anak Kecil : Jangan Dipukul Anak Yang Masih Kecil Menangis

Salam,

Hari ini saya akan memberikan tip berikut untuk keperluan dimasa hadapan. Sila baca dan tatapi dengan penuh kasih sayang kepada si kecil.

Sekian, pendek saja. mood sedang sibuk berurus niaga dengan masa.kredit kat FB ex Boss den
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

bunga_rose said...

kiranya lepas setahun boleh dah pukul ke camne tu mr yutaka? hihihi

Yutaka Mushimura said...

@bunga_rose

ooo....ni soalan pekena ke ape nih? aigoo...adalah lebih elok kiranya pukul mereka jika tidak bersolat...woohaaa...:P

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...