Tuesday, November 22, 2011

Rahsia Mendapat Pasangan Part 1 | Aziz Desa | Dato Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah | Dato Dr Mashitah Ibrahim

Kredit kat video klip forum berkenaan
Salam,

Harituh aku ader promise dengan korang pasal rahsia mendapat pasangan kan. sila klik SINI kalau nak tengok yang lama...emm. So, aku dah tengok forum tuh then adalah siket - siket tips camne nak mendapat pasangan...tapi, itu cuma sekadar tips sahaja ek. ape yang penting adalah usaha, tau...USAHA.....sampai berjaya, dan jangan pula tidak percaya akan USAHA korang, sebab korang dah buat yang terbaek.

Dah. Dah...aku malas nak jadi klon USTAZ DON okey...
so, let reveal the secretlah....hehheh...opss...jangan lupe korang jangan bagi tau sesape ek...:)Tips Yang Digarap Melalui Forum Rahsia Mendapat Pasangan Bersama Pengerusi Aziz Desa. Panel adalah Dato' Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah dan Dato' Dr Mashitah Ibrahim

 1.  Lelaki tidak boleh malu untuk mencari
 2. Wanita juga tidak perlu malu untuk mencari
 3. Perlukan banyak pergaulan tetapi ada batasnya
 4. Pemilihan calon itu perlu, tetapi tidak terlalu memilih
 5. Tidak melihat kepada faktor fizikal semata-mata, perlu lihat kepada faktor dalaman juga
 6. Jangan pemilihan adalah berdasarkan status
 7. Pemilihan pasangan perlu pada kadarnya...
 8. Perlu benar - benar bersedia untuk menjadi ibu/ ayah / pasangan dan bersedia dari segi mental, fizikal, jiwa, intelektual
 9. Bersihkan hati
 10. Perlu melepaskan segala amarah dan bersihkan segala permasalahan jiwa seperti maafkan orang ect.
 11. Pohon ibubapa akan keredhaan untuk melepaskan anak supaya mudah untuk berpasangan.

p.s : mau lebih lagi????tunggu part yang akan datang....okey:)


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...