Friday, June 10, 2011

Pemutihan Dokumentasi Di Atas Meja

Salam sayang,

Projek pemutihan berlaku untuk hari ini....projek ini berlangsung atas sebab dokumentasi yang penuh di seluruh permukaan meja aku....

haruslah ia berlaku kerana projek ini bakal mengakibatkan tahap keyakinan, tahap motivasi bekerja jugak tahap ke profesional tikamana berada di kawasan pekerjaan..

dan..aku nak ucapkan selamat menjalankan projek pemutihan di bilik sendiri...

p.s: korang ingat, kat luar ja ader projek pemutihan, aku pun boleh buat projek pemutihan....tau...bukan penyakit keputihan.....itu adelah tidak benar sama sekali....choooiii:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...