Friday, June 10, 2011

Pagi Yang Suroooan - An - An

Salam,

Pagi yang suroooan - An - An....tongga..tongga...An..an..

benatang aper yang aku mengarut nih...aigooooooOOooOOo

sebenarnya..nak ucapkan selamat pagi kar korang wahai penduduk planet Blogstrum, Ini Planet Blogstrum jauh dari bimasakti...sekali lagi aku mengarut ......aigoooooOoOOOooOOo

dan pagi yang suroooaan, akhirnya seseorang aku ketiadaan di pejabat...ehhhh..kenaper kelegaan pulak....aigoooOOooOOOoo

pagi yang suroooooan juga menyebabkan otak kebekuan, lalu membuka sebuah peti rahsia dibawah laci, dan dibukak 1 per 1, keluarlah segala isi khazanah harta purbakala...mau tau apekah ia???
.
.
.
.
.
.
Peti rahsia berkenaan adelah sebuah papan catur....seswai kalu nak mengembangkan sel - sel otak...yuk...bermain seorang diri...:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

honey amour said...

awalnya ko main catur..g la mandi dulu..hekhekhek :)

Yutaka Mushimura said...

honey: hahha..just untuk percambahan sel - sel otak ja...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...