Thursday, May 19, 2011

Petua Untuk Mengandung | Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Salam,

Dah lama aku tak hapdet blog aku kan....kan..sian kat blog aku....wahai sayangku, maafkan aku sebab meninggalkan kamo lama - lama, tanpa khabar berita....abang bukannye aper, cuma ader keja siket, adinda tolonglah fahami sedikit ja ek....ehh..jom gi Mekdi nak, makan aiskrim.....jom....

sebelum gi Mekdi, kene hapdet blog siket dulu, kurang - kurang adelah tercatat sedikit kenangan tentang kita berdua ek....okeh..

Petua ini aku amek ja dari PakarHowto ek...korang boleh baca sini or gi jer blog dia....aku tak kisah...cume ilmu ini patut aku simpan untuk masa hadapan jaa..juga untuk cucu cicit aku...hahhahaks....jauhnyer aku pikir...:)

jom layan, aper yang aku amek nih...


kredit dari PakarHowto


kredit dari PakarHowto


kredit dari Yahoo Image

p.s : ini semua gara - gaya aku ditarbiahkan oleh Aida.....si isteri pada kawanku Muhammad Idwan....lepas nih...aku tempek pulak anak diorang....hahahahhaks...sudah mendapati restuinyer punnn...ahdoooiiii...


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

Nasriq said...

aik??????

Yutaka Mushimura said...

nasriq: ape yang aiiikkk???

LiErOSe~QiEmi said...

incik jepun.. masalahnye.. sume makanan yg dia suh elakkan tu mmg my peberet.. tp dah makan byk2 pun lekat gak nih.. leh pakai ker tak petua tu??? ehehehe

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga: yer ker...tak ketahuan pulak...tapi, memang Coca Cola nih dah memang boleh ganti pencuci tandas tau....:)

InA aWiE said...

mohon share dengan kawan-kawan ye...

Yutaka Mushimura said...

ina: silalah..share..untuk kebaikkan semua manusia gop....:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...