Wednesday, May 11, 2011

Minggu Siang Yang Perlu Menapak Sebanyak Hampir 4000 Tapak Sehaluan Dalam Sehari

Salam sayang,


kredit dari Wikipedia...giler legend gambar...

Untuk minggu ini ja, aku perlu menapak hampir 4000 tapak untuk sehari, sehaluan okeh...woohaaa..mesti banyakkan kalori aku hilang untuk minggu ini...hhahaks...dan haruslah tambahkan zat glukosa untuk tenaga demi mencari sesuap nasi untuk masa depan, untuk anak - anak yang bakal lahir akan datang, untuk bakal isteri : maaflah, tak dapat lagi kita ketemu kan..kan....ini monolog seorang diri okeh..sila jangan percaya.

emmm..dan, bile aku dok kire tapak hari - hari...secara automatisnya aku akan ketinggalan dalam menghapdet belog aku nih...sorilah..dalam diari n hp aku nih, ader bende nak tulis, tapi takder masa jaaa...sabaq naaa....sekejap ja....dan doakan aku berjaya bawak scroll balik ke kamar jugak....

scroollll...haaa....nanti aku cerite kemudian..buat mase nih...korang anggap ja aku bagai 

Seorang Ninja yang kesepian berjalan seorang diri lalu hutan konkrit, gunung besi, tali dawai, tiang batu dan segala isi alam...Untuk pengetahuan korang, aku diupah oleh Tachibana dan mission aku adelah mengambil sebuah scroolll dari Kamuyamato Iwarebiko, Emperor JimmuPresumed Legendary; claimed descent from the sun goddess, Amaterasu.

Korang nak kenal rupe Lord Tachibana???naaah..nih dia...


kredit dari Wikipedia
gilos legend gambar gak...:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

8 comments:

taliff said...

Ngek~~~

Nur Hawa Mohd Zin said...

good luck what ever you do..

♥suNa husNa♥ said...

hahaha~4000 tapak sehaluan?aku pn nak kalau gitu.tapi mood malas menebal gila skrg ni..:P

Yutaka Mushimura said...

talif: ngok...pulak...hahahks:)

Yutaka Mushimura said...

hawa: tq..dan terus terharu.....

Yutaka Mushimura said...

suna: hhahaks..ko nak ka??meh arr join aku jalan kaki...dan nyanyi lagu nih...

seiring dan sejalan....bersama berpimpin tangan...lalalalalalala;)

Anna Boleyn said...

huaaaaaaaaaa..lamanya dah x dtg blog ni..okay kite dah start nk bw blk. hehe :p

Yutaka Mushimura said...

ana: yeyeyye...ana datang..ana datang...tq ek..datang ke bloger tak hape2 nih....:)

eh..tahniah gak kat hana...dah tunang jugak dgn blogger...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...