Monday, May 9, 2011

Ahcoooiiii...Aku Terkesima Jap...

Salam,

Hari nih aku nak tergodek - godek internet dannnnnnnnn....sesuatu yang mengkaguminye aku sekalipun....bukan dua kali okeh....hahahahhaaks:)


sila besar untuk kegemokkan....kredit untuk Michiko Abdul Razak

ahhhhhcooooiiiiiiii.....scccrruuuuuuppppp.....sekali lagiii.....ahhhhcooooooiiiiiii...terkezut duaratoskalilapanpolohlapangandainfititi....tak tiru CIK EPAL ek....hahahaks:)

p.s: aderkah Michiko Abdul Razak tuju pada tuan belog ini, ataupun sekadar bermonolog di tepi laut biru....sambil bermadah pujangga seorang diri....hahhakkkk...tapi kan....kan....aku rase Michiko nih tuju untuk seorang mamat Yutaka dari JEPON...bukan den...den dari Malaysia ...no.no.no..tak salah lagi, bukan untuk den....

p.s: ape2 pun, terima kasih buat Michico Abdul Razak sebab state nama hampir serupa dengan aku nih....aigooooo...terima kasih setinggi - tinggi langit untuk Michiko.....aku soka berkawan dengan anda....jugak same korang yang sudi baca...sudi komen....membina...dan segala nyer...buat korang...tak dilupainyerpun walau bercerai badan.....duaratoskalilapanpolohlapangandainfititi..

ada berani...kerat camnih ka?? ahdoooiiii..:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

taliff said...

Giler kaw....Secret admire sungguh!!!

Singgah Dari :I Think OF

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah tahniah :) keep blogging for you readers and fans :)

Yutaka Mushimura said...

talif: aku rase itu bukan untuk aku...just untuk orang lain..yang bernama Yutaka Mushimura...hahhaks:)

pandai tak aku mengelak???

Yutaka Mushimura said...

hawa: tahniah ek...aigooo..ader pulak ucapan ginik....terkedu mok nok...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...