Sunday, May 8, 2011

Best Betullah Kumpulan JAMBU Maharaja Lawak Nih

Salam,

Hari nih aku nak kongsi dengan korang JAMBU punyer performance dalam Maharaja Lawak Musim Ke 6....dan, yang nih paling best arr...kalu diorang tak menang..aku tak tau nak cakap aper lagi dah...

so, sesape yang tak sempat tengok Astro Warna..pasal kene bayar lebih...or...tak memang kat rumah korang ader tibi..takder Astro...meh usha performance diorang kat sini...

okeh..so...let rolleh bebeh...

kredit kat Youtube

p.s: camner korang...kalu ikut aku, minggu nih JAMBU memang terbaekkk arr dari ladang...kalah si JOZAN n NABIL...ish2...

muka CUTE..hati LEGEND..
ehhhh..
muka LEGEND....hati CUTE..

chilll..korang..dan selamat tidok.....

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

♥suNa husNa♥ said...

minat jmabu gak..siyes smart tol performance die yg ni...leh nmpk pe yg dieorg nak wat

Yutaka Mushimura said...

suna: betul...memang kelako kan..hahahks:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...