Friday, December 3, 2010

Tip Seronok Berkerja - Sesi 1

morning,

Aq sebenanrnya on the way baca buku tentang Petua Seronok Bekerja. So, aq nak sharelah dgn korang semua ape isi kandungan buku nih.....hehehehe....senang, korang xyah beli buku nih...betul dok??

Kredit Dari Yahoo Imagine
iklan nih, just nak promote kat Garuda Indonesia jaaa...tunggu aq jadi pengganti model nih ek...

~~heheh~~

emmm..pada pengarang buku nih...kire aq x kopi - kopi ek...xminat kopi2...suka minum air kosong ja...n minum soya. Biar sihat dan cergas.

em, berbalik pada tip seronok belajar nih akan di sambung2 sebanyak berpuluh - puluh entry...sebab tip dia terlalu banyak...okies...antara tip yang boleh dikongsi sekadar nih:

Petua 1 - Ketawa Memang Pengubat Harmoni
Petua 2 - Ketawa Buat Kita Tenang, Bersahaja
Petua 3 - Jangan Emo Ber ' elmusion' & Kurangkan Ketegangan
Petua 4 - Bila Hati Gembira, Kita Pun Gembirakan Orang Lain, Jadi Positive Person
Petua 5 - Bantu Orang Lain, Kebaikan Sama Dirasai

Kredit dari Yahoo Imagine
Mau kete gini.....rajin2 keje ek sayang....wooohaaa
(sila pengsan sekarang)

emm....ok dok petua sesi 1 nih...nak tau petua sesi 2 pulak....tungggu lah esok lusa, tulat, tonggeng, minggu depan...n terjahlah belog nih selalu kalu nak tawu lagi....

p.s: aq bukan pakar motivasi, cuma ingin motivasikan diri sendiri dan motivasikan belog nih jaaa....eh..Belog aq bernyawakah???

sumber dari Buku Motivasi

suka, jom like sama;)


2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

klu mcm org yg tgh sakit gigi ni, nak kena happy2 gak ker???? rase mcm nak nangis je ni.. mcm tak leh happy je huwaaaa

Yutaka Mushimura said...

bukan ker chek nampak CP Bunga gelak2 ker kat Kem tuh....

pekerna dinner plate 1,air suam suam kuku sepanjang masa...

kan.kan.kan...best kan???

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...