Saturday, January 1, 2011

Start 3 Januari 2010, Dah Mula Kelas Balik

Hyeee koranggggg,

sihat ari nie?? aku sihat, kalu korang xsihat pi la cari ubat ape2 yang patut ek..Bukan aper, korang kene jaga diri sendiri, then biler sihat dan cergas baru boleh korang nak berblogwalking or berblog running laju - laju 100km/jam. Betul x??

tenangnyerr aku tgk laut seh..sesape nak dating dengan aku kat tepi laut....:)

Hari nie aku nak gitau korang yang aku bakal masuk kelas balik untuk menunaikan hasrat diri sendiri. So, harapan aku dgn azam tahun baru 2011 nie, aku leh dapat best pointer lagi....n dapat membanggakan ibubapa aku also to my beloved majikan.

jom belajar rerajin dan penuh khusuk. Woohaaa, cam sembahnyang pulak, nak khusuk - khusuk bagai.

korang pulak pointer camner???ok ker x??jeles seh, pointer korang tinggi - tinggi. Aku just suam - suam kuku ja...aigooo....

~~Kejayaan Adalah Bermula Dari Kegagalan~~

betul x??

GA aku nak tamat dah..15 Januari 2011...Kalu berminat, klik SINI
nak contoh, klik SINI pulak ek.

4 comments:

misz molecule said...

banyaknye nak kene klik222222...grrrr

Yutaka Mushimura said...

laa..aq nak senangkan korng jer...bleh tengok contoh sekali...

kui3x..

sekamar rindu said...

salam....

selamat tahun baru...

follow ur blog.66**

misz molecule said...

yihaaa....



belajar mane ni???



penuh secret recipe betul dye ni..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...