Thursday, December 23, 2010

Perhatian. GA Aku Hampir - Hampir Nak Tutup

Salam sayang,

Hari nie pendek ja entry aku. Just nak inform korang pasal contest @ Give Away aku yang aku dah ubah ikut cara aku.

Untuk makluman korang, contest nie akan berakhir 15 Januari  2011 sahaja, jam 12.00 pagi. Kalu korang nak sertai GA aku nie, korang boleh klik katape2 pon korang kene fullfill syarat - syarat penyertaan kat SITU.

oklah..setakat nie ade 2 orang yang tengah merebut jawatan tuh ek...Check it out.

3. Korang la pulak ek....saper ar pasnie..

p.s: emm, mungkin korang takut kot nak rebut jawatan nie kot.....Meh aku kasi tawu korang, sebenarnyer Jawatan tuh xde kene mengena dengan tanggungjawab pon....aigooooo...

jom buat se ' kretif ' mungkin...ek0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...