Friday, December 24, 2010

Cek Dit Out Fellow - Felows Yang Kentang Goreng

Salam sayang,

weh..aku nak promote kali keduanye aku survey nuffang.. Then, aper yang aku lihat setiap kali klik...korang mesti nak tawu kan...nie dia bende yang aku check....n bukannyer Graf naik turun warna hijau tuh....

klik untuk ke 'gemok' kan yang besauuuuu punyerr
kredit untuk Nuffang view...dan Yutaka Mushimura

so..pada yang xde tuh...korang janganla marah aku ek....

mungkin xde rezeki korang appear kat belog aku...
aigooooooo......

pada Atiean....weh ko..aku dah carik untuk fullfill kehendak ko tawu.....pada yang xde ....so...cube lagi len kali ek....hehehhehe......

klik untuk ke 'gemok' kan yang besauuuuu punyerr
kredit untuk Nuffang view...dan Yutaka Mushimura


jangan lempang aku laju - laju ek.....hahahha

ape2 pon koranglah nuffangger yang sangat baik hati lagi buat aku terharu biru.....

ps. : data dikemaskini hari nie pukul 5.45 petang. waktu nak balik daa..baru la bukak..keje sgt 

packy packy...
pe lagik...ape kater korang join belog diorang ek....heheh...sharing is caring maring

jom join GA aku....klik kat SINI


4 comments:

athiea said...

malas layan.

ngajuk..*.*

Yutaka Mushimura said...

ko memang..siket - siket ngajuk..

asal ngajuk ja sikit - sikit...

aigooo...aku hari 2 monitor tawu..ko xde camner....
xper..nex time aku survey lagik ek...hehehhe.....jgn la mare...nnati kene jual.

taliff said...

Maner aku??? Maner?

Yutaka Mushimura said...

haaa..xtawu pulop ko ilang dlm nie...
xper...

yang lepas aku rase ko dah adeka...so...jgn amek ati ek...

amek jantung jaa..hehhe

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...