Friday, December 31, 2010

Mencari Puan Azam Pada Tahun 2011.Tahun 2010 Encik Azam Sedang Berada Di Nagoya

salam sayang,

cuba korang tengok bukit tuh, sebelah kanan adelah 2010, sebelah kiri adelah 2011. So, Encik dan Puan Azam sedang menunggu korang kat sungai....
tengok - tengok, mereka sedang berlegar2 naik bot......kui3x.

Encik Azam...wahai Encik Azam. Ko memang, setelah aku call ko waktu 1 Januari 2010 dulu - dulu kan...ko nampak selalu makan - makan ice cream dan bergurau senda..sampai aku terguling, terkejang pasal ko selalu buat lawak....

ale2 ko menginggalkan aku wahai Encik Azam bile dah dekat 31 Disember 2010. Pasal aper Encik Azam nie kene tinggalkan aku....terus pulang ke Nagoya, Jepon.

nak tawu x kenaper Encik Azam tuh tinggalkan aku...nak tawu???

sebab..Encik Azam selalu bagi semangat membara, beri keazaman, beri inspirasi baru, beri semangat baru, beri impian baru...ale - ale, dia tinggalkan aku sebab dah bagi semua yang aku perlu. 

Sangat - sangat berterima kasih pada Encik Azam. Aku xkan bersedih meninggalkan ko, malah aku bangga bersama Encik Azam. Encik Azamlah juga yang paksa aku pergi ke Big Gath tuh. Kalu korang xcaya, korang boleh cari Encik Azam di Nagoya....kui3x...

So, malam nie, pukul 12.01 pagi. Aku kenelah menyeru nama Puan Azam pulak. Sebab Encik Azam sibuk katanya, dia gantikan aku Puan Azam...korang janganlah jeles seh....kui3x.

p.s : pada korang, jagalah Encik Azam @ Puan Azam korang tuh bebaik. Sungguh, mereka memang akan bagi kata - kata pendorong buat kalian terus hidup secara happy lappy. Buang yang keruh ambil yang jernih.

p.s : Encik Azam @ Puan Azam adalah monolog bagi perkataan AZAM. Marilah berazam baru dengan bersungguh - sungguh....woohaaa....ade bakat x aku jadi penulis novel????kui3x.. 

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...