Wednesday, July 6, 2011

Telah Diterjah Bean Moreno - SuteraBlogger

Salam,

mula - mula haruslah tempek entry yang Bean Moreno buat.



semua picture diatas adelah ehsan dari  Bean Moreno

first of all..aku nak ucapkan terima kasih atas kesudian Bean Moreno buat review belog aku...tak sangka dah sampai masanya aku direveal ke seluruh pelusuk donia....hahahhaha...acah mak enon..

"nak cerita pasal gath tuh...memang first time kenal....korang semua...live...cam sesi temubual bersama artis - artis handalan kate ko....dan yang tak boleh belah...aku tak boleh cakap ape2...sebab aku rambang mata...dok usha artis sana..artis sini...artis situ...dan akhirnya aku penat mata duduk kat belakang bersama Mat Tiger..borak - borak ala profesional gitu...itu jer yang aku nak simpulkan...nak tau lebih lanjutnyer sila klik bawah.."


then, ini khas buat Bean Moreno..Moreni...

May Allah Bless You And Your Wife, Happiness Until The End....amin. 


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

taliff said...

bagus3x....tahniah kerana di review...

tia said...

hah betul bab header tu. kalau tak pernah jumpa kau aku rasa ni mesti blog budak2 remaja lagi. hihi!

Yutaka Mushimura said...

taliff:hahahha..tahniah kat Bean Moreno

Yutaka Mushimura said...

tia: yer..yer..aku kan muda remaja...hhhakcoiii

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...