Wednesday, July 6, 2011

Menara - Sayang....Jom Tangkap Jiwang 24 Karat

salam,

Seperti zaman dahulu kala...asalnyer blog aku nih tulis - tulis lirik lagu jer..tapi sekarang sudah rojak.....ini semua hasil pembelajaran dari Blogger - Blogger Otai...seperti entry sebelum nih....hahah..

okeh ..okeh..jom tangkap jiwang dulu ek....

kredti kat goggle...page album lame gilosss

Kumpulan Menara - SAYANG

Sayang...Secebis Kenangan,
Cinta..Yang Menggegar Dada,
Sayang...Ianya Berakhir,
Dengan Tititsan Air Mata,

Bara...Yang Menyentuh Rasa,
Bahang.....Yang Masih Terasa,
Sayang......Yang Ku Impikan,
Kini Ditelan Debu Sepi....

Chorus

Betapa Sakitnya Hatiku Ini.....
Ketika kau Melangkah Pergi....
Terasa Akulah Umpama...
Segenggam Garam Di Lautan......
Yang Tiada Harga...
Yang Begitu Hina.....Kini.....


Sayang...Secebis Kenangan,
Cinta..Yang Menggegar Dada,
Sayang...Ianya Berakhir,
Dengan Tititsan Air Mata..


Repeat Chorus

p.s: so..aku nak nasihatkan..sesape yang diluar sana dok kemaruk cintalah..sayanglah....apelah, sila focus dan tumpukan pada hubungan korang....aku takmo tengok salah sorang dari pasangan korang tuh meratap hiba cam lagu nih..okeh :)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...