Wednesday, April 27, 2011

KRU TV...Aper Pandangan Korang..

Salam,

cerite pasal KRU TV...woohaaa..sudah bertambah koyan - koyan trio KRU nih kan....tuh la pasal, mak aku suruh aku jadi doktor gaji beso...tapi nak jugak aku memilih jadi ape yang aku jadi sekarang....dan dah tak kaya cam trio KRU tuh.....hahahahks...melawak ja weh...

so..jom usha info terbaik hasil dari Budiey nih

Banyak kan..hiburan sekarang nih....aigoooo....nih tambah 1 lagi channel...channel yang dah ader sekarang nih pun aku tak habis hadap.....hahhahhaaks....biler mau belajar daa..asyik ja tengok tv - tv...huhuhuhu.

oh yer..jangan luper tinggalkan pendapat korang kat sini...aku nak dengar....:)
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...