Tuesday, April 26, 2011

Follow Lori Dan....Tayar Terpelanting

Salam,

Malam tadi..area pukul 8.30 malam...aku dan kawan aku baru ja keluar lepas beli tiket bas dia kat area Hentian Duta...

Dan...sempat lagi aku try test suara aku yang tak beberapa sedap cam itik serati nih kat bilik kedap bunyi...token lagu pun bubuh 5 token ja.....kater try...haruslah siket..takkan nak bubuh 10 lagu kan.....dah suara aku cam itik serati....hahhaks.

Sebelum abis melalak memanggil itik serati pulang, aku dan kawan aku try satu lagu nih....Tiada Kata Seindah Bahasa - P.Ramlee style..dan aku tukar node jadi pitching tinggi 1 kali, style Monolog...hahahaks....semakin meninggilah gaya aku memanggil itik serati pulang ke ganggang....

pastuhkan...kiteorang pun pulang.....follow sebuah lori dan dengan semena - menanya tayar belakang lori tuh tercabut....perg......dah cam cerita ROMBONGAN CIK KIAH kan...hahahha...nasib baik lori tuh tak bawak laju - laju sampai cucur atap....kalu tak, dengan aku sekali tayar tuh bedal....gilos hiloros.....ehh...bahasa aper tuh!!!!

p.s: biar bawak pelahan - pelahan...ingatlah orang yang tersayang, tercinta or ape - aper ter...lah ek...:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

uishhh bahaye tuu.. sebbaik takde pepe..

...takde pepe kan.. sebab pagi ni tgk ok je ada je meeting kat ofis hikhik

Yutaka Mushimura said...

CP BUnga: ala...kalu sy dok hospital sekali pun, rase2nyer takder orang pun akan tengok sy kan...hahahah...:)

tak yah jumpe bos untk 10 bulan...hahhahks..:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...